Povratak u školu je bezbrižniji uz laptop HP 250 G8 

Raspust se bliži kraju, uskoro kreće nova školska godina i nabavka pribora već može da počne, a važan dio opreme svakako je i laptop, uz koji je učenje brže i zabavnije. Ukoliko razmišljate o njegovoj kupovini, u m:tel ponudi možete pronaći odličan model – HP 250 G8.

Crn, lagan i elegantan, sa uskim okvirima i velikom površinom ekrana, ovaj laptop najprije će vas osvojiti izgledom, a zatim i performansama.

Za besprijekoran rad zadužen je snažan Intel Celeron N4020 procesor N serije koji radi na frekvenciji 1,1GHz, a imaćete i dovoljno prostora za čuvanje velike količine podataka (8GB/256GB). Naravno, ne mislimo samo na podatke vezane za školsko gradivo, nego i sve drugo što ima veze sa vašim interesovanjima.

Uživanje u svim sadržajima bez opterećenja za oči omogućiće HD px ekran, dijagonale 15,6 inča, rezolucije 1920 x 1080.

Važno je pomenuti da laptop HP 250 G8 posjeduje USB Type-C priključak za velike brzine prenosa podataka, dok RJ-45 i HDMI pružaju mogućnost povezivanja perifernih uređaja.

Pošto je laptop prenosni računar, važne su njegove dimenzije, ali prije svega težina. I tu će ispuniti želje svih korisnika, jer se radi o modelu teškom 1,74 kg, koji bez problema mogu nositi čak i osnovci.

Još jedna od pogodnosti u m:tel-u je mogućnost plaćanja na rate, što ovu ponudu čini zaista odličnom.

Više informacija o laptopu HP 250 G8 možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.