Potpisivanjem sponzorskog ugovora sa FK Borac

Generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan i potpredsjednik Fudbalskog kluba Borac Bogoljub Zeljković su u petak, 9. septembra, u prostorijama Fudbalskog kluba Borac iz Banjaluke, potpisali su novi ugovor o saradnji.

U Trofejnoj sali Gradskog stadiona u Banjaluci, Borac i m:tel su i treću godinu uzastopno potpisali međusobnu saradnju, te će m:tel nastaviti da bude generalni sponzor crveno-plavih.

Ovo je treća godina kako potpisujemo međusobnu saradnju, te će m:tel i ove godine biti generalni sponzor FK Borac. U prethodne dve godine, otkako smo se ujedinili, Borac je bio šampion, a ne očekujemo ništa manje ni ove godine. Mi smo tu da momke bodrimo i finansijski podržimo i budemo u svakom smislu stub Borca, a od njih zauzvrat tražimo samo dobre rezultate“, rekla je prilikom potpisivanja Jelena Trivan, generalna direktorka kompanije m:tel.

Budući da kompanija m:tel mnogo ulaže u sport Republike Srpske i BiH, direktorka Trivan istakla je i sljedeće: “Sponzori smo i celog Fudblaskog saveza BiH, mnogih drugih sportskih klubova. Kad gledate prenose utakmica videćete na grudima naše ime. Tu smo da podržimo one koji vrede. Sinonim za fudbal je Borac, pa je logično da uz njega ide najveća i najbolja kompanija u ovom trenutku koja postoji u RS, a bogami i telekomunikacioni lider u čitavoj BiH. Želim igračima i upravi Borca svu sreću i da osvetlate naš obraz ove godine”.

Drugi čovjek banjalučkog kluba Bogoljub Zeljković istakao je da m:tel, osim što je sponzor treću godinu zaredom, već deceniju pomaže klub i cijeli sport RS i BiH.

Kompanija m:tel u javnosti je poznata ne samo da pomaže sport već i druge stvari, a ono što je za nas značajno je da su prepoznali ono što smo uradili u prethodnom periodu – riješili smo milionska dugovanja, radimo na poboljšanju infrastrukture, velika su ulaganja na našem terenu, bilježimo značajne rezultate na zelenom terenu. Ovom prilikom želim da se zahvalim gospođi Trivan i rukovodstvu kompanije za zaista značajnu pomoć u ovim teškim vremenima i u periodu koje dolazi“, izjavio je Zeljković.