“Poslije sumraka” – film koji će vas uvijek opustiti i zabaviti

Viskobudžetni blokbaster “Poslije sumraka” odvešće vas na lokacije iz snova, nasmijati vas i popraviti vam raspoloženje.

Slavni glumci Pierce Brosnan, Salma Hayek, Woody Harrelson, Don Cheadle i Naomie Harris pobrinuće se da od prvog do posljednjeg minuta filma budete prikovani uz TV.

Naime, nakon uspješne pljačke drugog od tri poznata Napoleonova dijamanta, vrhunski kradljivac Max Burdett i njegova pomočnica Lola povlače se na Rajsko ostrvo na Bahamima.

Njihova je finansijska budućnost osigurana, a karijera u svijetu kriminala stvar prošlosti. Međutim, Stan, agent FBI-a koji je posljednjih sedam godina proveo neumorno tražeći Maxa, ne vjeruje u njihovo povlačenje i miran život.

Vjeruje da njih dvoje planiraju ukrasti i treći Napoleonov dijamant. Dijamant bi trebao stići na Rajsko ostrvo na turističkom kruzeru, što se slučajno podudara s dolaskom para. Iako nema nikakva ovlaštenja na Karibima, Stan odluči uhvatiti lukavog Maxa i Lolu na djelu.

Akcionu komediju “Poslije sumraka” iz 2004. godine, u režiji Bretta Ratnera, koja je osvojila publiku širom svijeta, sutra, 29. novembra, od 16.00 časova možete pogledati na Superstar TV.