Poručite Galaxy Z Fold3 5G i Flip3 5G prije svih

Uz kupljeni uređaj u m:tel-u očekuju vas 200 KM popusta na cijenu uređaja, 3 godine garancije i sjajni pokloni!

Nakon svjetske premijere novih Galaxy uređaja, odlična vijest za sve m:tel korisnike je da već od danas možete da naručite Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Flip3 5G i ostvarite sjajne pogodnosti!

U promotivnom periodu koji traje od 11. do 26. avgusta 2021. godine, ukoliko naručite jedan od ova nova dva Galaxy uređaja ostvarujete popust na cijenu od 200 KM bez obzira na tarifni model, dobijate 3 godine garancije, a uz Galaxy Z Fold3 5G uz sve nabrojano dobijate i „Note package“, odnosno poklon Flip Cover futrolu sa S Pen olovkom i 25 W punjačem.

Takođe, kupci oba modela će u navedenom promotivnom periodu imati mogućnost da ostvare i pravo na dodatnu uštedu do 200 KM, na procijenjenu vrijednost svog polovnog telefona, ukoliko je polovni telefon koji se dostavlja na otkup jedan od sljedećih modela: bilo koji mobilni telefon iz Samsung Note serije, Samsung Fold, Samsung Z Fold2, Samsung Z Flip, Apple iPhone 11 Pro, Apple iPhone 11 Pro Max, Apple iPhone 12 Pro ili Apple iPhone 12 Pro Max.

Napomena: Da bi korisnik koji kupi Fold3 5G ostvario pravo na poklon (Flip cover futrolu sa S Pen olovkom i 25 W punjač), obavezno je da se nakon kupovine/preuzimanja telefona u m:tel-u, registruje na web stranici kompanije Samsung na adresi https://www.samsung.com/ba/ te unese potrebne podatke najkasnije do 19. septembra 2021.

Cijene i detaljne karakteristike novih Galaxy uređaja dostupne su vam na www.mtel.ba gdje ih već danas možete naručiti!