Popularni serijal “Ocean's” na Superstar TV

Popularni serijal koji se sastoji od tri filma – Oceanovih jedanaest (Ocean's Eleven (2001)), Oceanovih dvanaest (Ocean's Twelve (2004)) i Oceanovih osam (Ocean's Eight (2018)) ove sedmice možete pogledati na Superstar TV.

Serijal se temelji na ostvarenju čuvenog reditelja Lewisa Milestonea “Oceanovih jedanaest”, u kojem su glavne uloge odigrale velike filmske i muzičke zvijezde Frank Sinatra, Dean Martin i Sammy Davis Jr., a partnerka im je bila Angie Dickinson.

I filmovi o nevjerovatno vještim pljačkašima Oceanovih jedanaest, Oceanovih dvanaest i Oceanovih osam okupili su najveće holivudske zvijezde, poput Georgea Clooneyja, Julie Roberts, Matta Damona, Breda Pitta, Sandre Bullock, Cate Blanchett, Catherine Zetae-Jones, Vincenta Cassela…

To je jedan od razloga zbog kojih biste ih trebali pogledati. Riječ je o ostvarenjima koja će vam teško dosaditi, jer čak i ako znate radnju, uvijek možete uživati u izvrsnoj glumi.

Zato budite uz Superstar TV i u srijedu (27. decembra)  u 17.45, kada možete pogledati film Oceanovih jedanaest. U četvrtak (28. decembar) od 17.35 biće prikazan film Oceanovih dvanaest, a u petak (29. decembar) u 17.30 film Oceanovih osam.