Ponuda koja se ne propušta – Xiaomi Redmi A1

Xiaomi Redmi A1 je odličan, cjenovno pristupačan telefon kineskog giganta, a sjajna vijest je da ga sada u m:tel-u možete kupiti po još nižoj cijeni.

Snažan i efikasan procesor, velika baterija i veliki, kristalno jasan ekran samo su neke od prednosti ovog uređaja. Još jedan od aduta telefona Xiaomi Redmi A1 je njegov moderan dizajn. Zadnji panel sa teksturom otporan je na mrlje i udoban za držanje čak i tokom dužeg vremenskog perioda.

Dakle, gdje god da se zaputite, čak i na duža putovanja, s uživanjem ćete moći satima gledati omiljene sadržaje na HD+ ekranu od 6,52-inča, rezolucije 720p i brzine osvježavanja od 60Hz.

Glavnom kamerom od 8 MP, uz koju je na zadnjoj strani uređaja smješten i dodatni senzor podrške od 0.3 MP, lako ćete snimiti kvalitetne fotografije i video snimke. Za jasne selfije, koje ćete rado dijeliti na društvenim mrežama, pobrinuće se prednja kamera od 5 MP.

Izvor fotografije: Xiaomi

Za savršen rad zadužen je MediaTek Helio A22 procesor, u kombinaciji sa 2 GB RAM-a i 32 GB prostora za skladištenje podataka. Dobra vijest je da pomoću MicroSD kartice možete dobiti još mnogo prostora, tako da nećete morati da se odreknete ovjekovječenih uspomena zarad skladištenja novih.

Da bismo mogli reći da je neki telefon dobar morao bi da ima dobru bateriju, što je slučaj kod ovog uređaja. Ona je velika, kapaciteta 5.000 mAh i omogućava dugotrajan rad telefona bez potrebe za punjenjem.

Xiaomi Redmi A1 podsjeduje i dual SIM, što je prednost koje se ne odriče nijedan korisnik.

Podsjećamo, ovaj, ali i druge uređaje iz bogate m:tel ponude, možete platiti na rate, bez kamate, a više informacija o tome možete dobiti na www.mtel.ba ili pozivom na broj 0800 50 000.