Ponuda kakvu ste dugo čekali – iPhone uređaji po sniženim cijenama u m:tel-u

Popust i do 90 KM

iPhone uređaji osmišljeni su da traju, ističu se visokim kvalitetom izrade, vodećim performansama i naprednim sistemom kamera. Krasi ih prepoznatljiv, elegantan dizajn i nevjerovatna izdržljivost.

Obezbijedite sebi besprijekorno korisničko iskustvo, jer vas u m:tel ponudi čekaju iPhone 12, iPhone 13 i iPhone 14 sa popustom od 80 KM i telefoni iz iPhone 15 serije sa popustom od 90 KM!

Izvor fotografije: m:tel

iPhone 13 posjeduje živopisan OLED ekran upakovan u izdržljivo kućište, otporno na vodu i prašinu. Uz automatsko podešavanje dubinske oštrine i prebacivanje fokusa tokom snimanja udahnite život scenama koje snimate.

iPhone 14 pokreće super brzi A 15 Bionic čip pa su igre i aplikacije savršene za igranje i korišćenje. Uređaj je otporniji na ekstremne temperature, a sa odličnom glavnom kamerom snimaćete fantastične fotografije, čak i pri slabom osvjetljenju.

Osnovni modeli iz serije iPhone 15 su dobili funkciju koja je ranije bila rezervisana samo za Pro modele – Dynamic Island. Ovaj izrez kamere donosi iste softverske i hardverske mogućnosti kao i premium modeli. Takođe, novina za seriju 15 jeste i to da Apple donosi Pro glavnu kameru od 48 MP na regularne modele.

Modele pokreće moćni A16 Bionic čipset koji pruža performanse kako za svakodnevne zadatke, tako i za one najzahtjevnije kao što je gejming i obrada videa.

Apple telefone pronađite uz odlične cijene u m:tel ponudi! Pozovite 0800 50 000 ili posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto, vaš novi iPhone vas čeka!