Ponovo dobri filmovi na m:tel IPTV

Jedina nada za spas čovječanstva leži u malom dječaku. Kako, saznaćemo u filmu „Invazija”, napetom trileru koji je na programu u nedjelju, 15. maja,u 21.00 čas na TV 1000

Nešto užasno je stiglo na Zemlju, nešto što napada dok spavamo i pretvara nas u bezosjećajne kopije ljudskih bića. Sat ubrzano otkucava dok psihijatrica Kerol Benel (Nikol Kidman) i njen kolega Ben Driskol (Danijel Krejg) kreću na jezivo putovanje u svijet iz najgore noćne more, u kojem, kako bi preživjeli, moraju ostati budni pod svaku cijenu!

Film Ostavljeni” je francusko-meksički triler, a na programu je takođe u nedjelju, 15. maja, u 22.25 časova na Televiziji Republike Srpske.

 

Moizes s grupom imigranata putuje preko nečuvanog i komplikovanog dijela Sonorske pustinje, pokušavajući preći granicu u SAD. Iznenada začuju pucanj te im se pred očima stvori Sam, poremećeni odmetnik koji granični zakon uzima u svoje ruke, pucajući u imigrante, jednog po jednog. Počinje mračna igra mačke i miša u kojoj Moizes mora nadmudriti lovca da ne bi postao novom žrtvom ove puste zemlje.

Sjajno filmsko ostvarenje „Kapetan Filips” je priča o događajima na okeanu u aprilu 2009. godine, nedaleko od afričke obale, kada se kapetan teretnog broda, Ričard Filips (Tom Henks), otac dvoje djece, predao grupi četvorice mladih somalijskih gusara da bi zaštitio svoju posadu. TV HBO 2, utorak, 17. maj, u 19.00 časova

„Kapetan Filips“ je višeslojan pogled na otmicu američkog teretnog broda „Maersk Alabama“ 2009. godine, kog su oteli somalijski gusari. Kroz neobično oko kamere Pola Gringrasa snimljen je napeti triler, koji predstavlja složen portret mnoštva efekata globalizacije. Film se usredsređuje na odnos između komandnog oficira, kapetana Ričarda Filipsa (Tom Henks) i kapetana somalijskih gusara Musa, koji ga drži kao taoca. Filips i Mus će se neizostavno suočiti kad Mus i njegova posada uoče Filipsov nenaoružan brod; u okršaju koji slijedi, 235 km od somalijske obale, obojica će se naći na milost i nemilost sila koje ne mogu da kontrolišu.

„Asli, mlada majka koja pokušava da nađe dadilju da bi se vratila na posao konačno upoznaje mladu Gulnihal. Gulnihal je takođe majka. Sa Gulnihal u svom životu, Asli se suočava s tajnama koje je i sama izbjegavala.” U filmu „Posvećenost – Asli”, na TV CINEMAX 2, u srijedu, 18. maja, u 20.30 časova

„Posvećenost – Asli” se fokusira na savremene odnose roditelja i djece i na dileme s kojima se Asli suočava dok je istovremeno i majka i žena. Pošto je napustila posao na neko vrijeme da bi brinula o djetetu, Asli počinje da traži bebisiterku kako bi se vratila na posao. Kad upozna Gulnihal – koja je i sama majka – to Asli natjera da se suoči sa svojim najdubljim tajnama…

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet  i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča. 

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije!