Ponovo dobri filmovi na m:tel IPTV-ju!

Grupa komandosa kreće u misiju koja bi mogla promijeniti tok Drugog svjetskog rata, u filmu “Vrijeme heroja”, na Pink Thriller u subotu, 25. februara u 10.00 časova

Izvor fotografije: Pink Thriller

Britanski istorijski ratni film baziran na stvarnom događaju, o grupi od tridesetak komandosa, čiji je član bio i Jan Fleming, autor Džejms Bonda. Radnja filma smještena je u vrijeme Drugog svjetskog rata. Priča o hrabroj grupi koja od obala Dankirka pa do norveških planina odlazi iza neprijateljskih linija, znajući da se vjerovatno neće vratiti živi. Oni su bili preteča današnjim elitnim britanskim odredima.

Film “Imigrant”je drama o mladoj Poljakinji koja je 1921. godine imigrirala u Sjedinjene Američke Države, na Televiziji Republike Srpske u subotu, 25. februara u 22.30 časova.

Izvor fotografije: Televizija RS

Eva Kibulska stigla je nakon sedam dana plovidbe, zajedno sa sestrom Magdom i stotinama izbjeglica iz Evrope, u njujoršku luku 1921. godine. U jedva ljudskim uslovima, na brodu gdje su svi bili zajedno kao stoka i gdje su muškarci silovali žene, pa ih potom prokazivali kao bludnice. Zato su je imigracioni službenici, a zbog takve optužbe, zadržali u carinskoj zoni, gdje je trebala čekati odluku hoće li biti deportovana, s tim da je njena sestra Magda zbog tuberkuloze zadržana u karantinu na drugoj strani ostrva Elis: ako za šest mjeseci ne ozdravi, biće vraćena u Poljsku. Budući da je znala engleski, Eva se za pomoć obratila čovjeku koji se našao među službenicima, bio je to Bruno Vajs. Vrlo brzo postala je jedna od njegovih djevojaka plesačica. Kako je bila vrlo lijepa, mnogi su je muškarci željeli. Ona je imala na umu jedino kako će zaraditi novac da izvuče sestru iz karantina, pa je pristajala na sve…

Televizijski kanal Cinemax 2 nam preporučuje film “Karneval” u kojem se mladi plesač malamba priprema za najvažnije takmičenje u životu. Kada se njegov otac vrati iz zatvora, on ugrozi sve, uvlačeći sina u svijet kriminala. Srijeda, 1. mart u 17.25 časova.

Izvor fotografije: TV Cinemax

Buntovni tinejdžer Karba živi sa majkom u sjevernoj Argentini blizu granice sa Bolivijom i sanja da postane profesionalni plesač malamba – folklornog plesa gaučosa. Tokom pripreme za najvažnije plesno takmičenje, Karbu iznenada posjećuje otac, El Korto. On je zatvorenik na kratkom odsustvu iz zatvora koji povede Karbu i njegovu majku na misteriozno putovanje duž sjevera zemlje. Dok se otac i sin ponovo zbližavaju, Karba i njegova majka pokušavaju da otkriju zašto ih je El Korto poveo na ovo putovanje. Iznenada, oni se nađu usred nasilne oružane pljačke. U bjekstvu i izgubljen u pustinji, Karba pokušava da se vrati na vrijeme za plesno takmičenje. Da li će morati da napusti oca da bi slijedio svoje snove?

Film “Priča o porodici Blum” je fenomenalna priča, zasnovana na istinitom događaju a vodi nas do mlade majke čiji svijet se raspao poslije nesreće u kojoj ostaje nepokretna. TV HBO, četvrtak, 2. marta u 18.20 časova.

Izvor fotografije: TV HBO

“Priča o porodici Blum” istinita je priča o Sem Blum (Naomi Vots, nominovana za nagradu Oskar), mladoj majci čiji se svijet okrene naglavačke kad je zbog skoro fatalne nesreće ostala nepokretna. Semin muž, (Endru Linkoln), njena tri dječaka i njena majka (Džeki Viver, nominovana za nagradu Oskar), bore se da se prilagode novoj situaciji kad u njihov svijet uđe nevjerovatan saveznik u vidu mlade povrijeđene svrake koju zovu Pingvin. Dolazak ptice je dobrodošla novost za porodicu Blum, i ona na kraju unese duboku promjenu u život porodice.

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu https://mtel.ba/tv-svijet i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.

Osim IPTV platforme, u dobrim filmovima, serijama i dokumentarcima, možete da uživate i putem m:SAT satelitske televizije.