Poklonite knjigu i postanite ’zadužbinar srca’

U m:tel poslovnicama pronađite kutiju s natpisom „Zadužbina srca – neka nas knjiga spaja“ i poklonite knjigu našim sunarodnicima koji žive daleko!

Činiti dobro najljepši je osjećaj koji sami sebi možemo priuštiti. Poklonivši samo jednu knjigu, učinićete dobro djelo, omogućiti da naši ljudi u dalekoj Australiji imaju priliku očuvati ili steći znanje svog maternjeg jezika. A, to možete učiniti tako što ćete u bilo kojoj poslovnici kompanije m:tel, širom BiH, pronaći kutiju s natpisom „Zadužbina srca – neka nas knjiga spaja“. Upravo ta kutija je mjesto u koje možete odložiti knjigu, kao poklon svojim sunarodnicima, odnosno kao dar za fond naše biblioteke u Melburnu.

Izvor fotografije: m:tel

Kompanija m:tel i Udruženje građana Humanitas, pokrenuli su ovu akciju prikupljanja knjiga u junu mjesecu, a do sada je već prikupljen veliki broj naslova, kako onih koje su donijeli građani tako i poklona koje su za ovu akciju darovale biblioteke.

„Utisci naših sugrađana u vezi sa ovom akcijom su veoma pozitivni. Srećni smo kada imamo priliku da spajamo ljude, kako kroz ono čime se bavimo – telekomunikacijama, tako i putem lijepih i humanih djela, a ova akcija to svakako jeste“, rekla je Sandra Stanić, glavni saradnik za društvenu odgovornost kompanije m:tel.

Poziv da se uključite u akciju „Zadužbina srca – neka nas knjiga spaja“ još uvijek je otvoren, kao i vrata svih poslovnica kompanije m:tel za sve one koji žele učestvovati u ovoj humanoj i lijepoj akciji.