Poklon za najbrže kupce telefona Realme 10

Realme 10 je pametni telefon koji će vas oduševiti izgledom i mogućnostima, a sjajna stvar je što prilikom njegove kupovine u kompaniji m:tel dobijate vrijedan poklon – Realme bežične slušalice.

Naravno, slušalice mogu biti samo jedan od mnoštva razloga za odabir baš ovog modela telefona.

Iako plijeni pažnju elegantnim izgledom, moderan dizajn nije jedino čime će vas osvojiti. Kompanija je posebnu pažnju posvetila karakteristikama, pa je vrijedno pomenuti da uređaj pokreće MediaTek-ov Helio G99 čipset, u kombinaciji sa mnogo memorije. Konkretno, model iz m:tel ponude uz koji možete dobiti poklon ukoliko budete dovoljno brzi dolazi sa kombinacijom 8/128 GB, što je sasvim dovoljno i za zahtjevnije korisnike.

Realme 10 će oduševiti i sve ljubitelje fotografije, koji će se uvjeriti da su samo dva senzora na zadnjoj strani (50 MP + 2 MP) dovoljna da savršeno uslikate i snimite sve što poželite, čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja. Naravno, ni selfiji nisu manje bitni, pa je i prednja kamera od 16 MP na visini zadatka.

Zahvaljujući vrhunskom  6,4-inčnom Gorilla Glass 5 Super AMOLED ekranu, rezolucije 2400×1080 i brzine osvježavanja od 90Hz, uživaćete u svakom sadržaju čak i tokom dužeg korištenja. Za dugotrajan rad pobrinuće se velika baterija od 5000 mAh, tako da sa ovim telefonom bez imalo straha možete da se zaputite gdje god poželite.

Više informacija o bogatoj m:tel ponudi potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.