Poklon za kupce telefona Samsung Galaxy S23 FE

Kompanija m:tel svojim kupcima nudi brojne pogodnosti, a u posebnoj ponudi našao se i vrhunski telefon Samsung Galaxy S23 FE.

Naime, kupci ovog smartfona na poklon će dobiti kvalitetne bluetooth slušalice, što će posebno obradovati mlađe korisnike.

Naravno, poklon ne treba biti presudan za kupovinu telefona, ali u ovom slučaju ne postoji niti jedan razlog da se ne odlučite za telefon Samsung Galaxy S23 FE. Radi se o atraktivnom telefonu vrhunskih performansi, koji može pratiti vaš ritam i biti na visini zadatka i u najzahtjevnijim situacijama.

Pokreće ga kvalitetan procesor Exynos 2200, u kombinaciji sa 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, što će biti dovoljno za veliku količinu podataka. Prednju stranu krasi veliki i izdržljivi 6,4-inčni Dynamic AMOLED 2x ekran Full HD+ rezolucije, varijabilne stope osvježavanja do 120Hz, zaštićen Gorilla Glass 5 staklom.

Izvor fotografije: Samsung

I kamere su odlične – glavna od 50 MP, u kombinaciji sa ultraširokougaonom od 12 MP i telefoto kamerom sa 3x optičkim zumom od 8 MP omogućiće vam da lako snimite forografije i videe vrhunskog kvaliteta. I prednja kamera od 10 MP će vas maksimalno ispoštovati, tako da ćete rado snimati selfije i objavljivati ih na društvenim mrežama.

Samsung Galaxy S23 FE ima i veliku bateriju, kapaciteta 4.500 mAh, sa podrškom za 25 W brzo žičano i 15 W bežično punjenje, što je još jedan od aduta.

Podsjećamo, brojne vrhunske Samsung uređaje možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi i još platiti na rate, bez kamate. U ovom slučaju možete dobiti i vrijedan poklon, što je sjajna prilika.

Više informacija o tome pronađite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.