Poklon uz Samsung Galaxy A34 i A54

Uz svaki kupljeni telefon iz Samsung A serije (A34 ili A54) na poklon dobijate besplatno korištenje usluge Youtube Premium u trajanju od dva mjeseca i 100 GB prostora za podatke na Microsoft 365 servisu u trajanju od šest mjeseci.

Ovi telefoni su sjajna kombinacija elegantnog dizajna, izvanrednih performansi i naprednih funkcija koje će vas ostaviti bez daha. Privlače pažnju elegantnim linijama, tankim profilom i premijum materijalima. Svaki detalj je pažljivo biran kako bi se postigla harmonija između forme i funkcije.

Sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, Samsung Galaxy A34 obezbjeđuje brzo i fluidno multitasking iskustvo, uz dovoljno prostora za skladištenje vaših omiljenih aplikacija, fotografija i video zapisa. Dodatno proširite svoj prostor za čuvanje podataka koristeći micro SDXC karticu.

Kada je riječ o fotografiji, ova kamera neće vas razočarati. Glavna kamera kombinuje senzore od 48 MP, 8 MP i 5 MP, omogućavajući vam da uhvatite svaki detalj sa izvanrednom jasnoćom i oštrinom. Prednja kamera od 13 MP savršena je za selfije i video pozive, pružajući kristalno čiste slike.

Sa snažnom baterijom kapaciteta 5000 mAh možete provesti cijeli dan koristeći svoj telefon bez potrebe za čestim punjenjem. Ovaj telefon pokreće Android 13 operativni sistem, zajedno sa MediaTek MT6877 Dimensity 900 čipsetom, pružajući brze i pouzdane performanse.

Sa impresivnih 8 GB RAM-a i prostranom internom memorijom od 128 GB, Samsung Galaxy A54 pruža dovoljno prostora za vaše aplikacije, fotografije i medije. Ako vam to nije dovoljno, podržava i eksternu micro SDXC karticu za dodatno proširenje memorije.

Sa glavnom kamerom koja kombinuje senzore od 50 MP, 12 MP i 5 MP, svaka fotografija će biti kristalno jasna i puna detalja. Ako volite selfije, prednja kamera od 32 MP će vam omogućiti da zabilježite savršene trenutke sa prijateljima i porodicom.

Baterija kapaciteta 5000 mAh obezbjeđuje dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem, tako da možete bezbrižno koristiti svoj telefon tokom cijelog dana.

Više informacija o ovim, ali i drugim sjajnim uređajima iz m:tel ponude, možete pronaći na www.mtel.ba.