Pojednostavite korisničko iskustvo uz Alcatel 1s (2021)

Alcatel je brend koji nudi mnoštvo modela pametnih telefona za sve one koji vole uređaje koji će im pojednostaviti korisničko iskustvo.

Jedan takav telefon je Alcatel 1s (2021), poznat i kao telefon za multimedijalnu magiju, pa je čest izbor mlađih korisnika.

To i ne čudi, s obzirom da ovaj telefon ima veliki 6,52-inčni 20:9 HD+ displej, sa 88,5% odnosa ekrana i kućišta. Radno područje ekrana se može podesiti na određenu veličinu, pa tako podržava različite potrebe i stilove života; režim podijeljenog ekrana omogućava korisnicima da istovremeno uživaju u strimovanju, slanju e-pošte, razmjeni poruka i ćaskanju.

Kamere su takođe među specifikacijama koje ga čine dobrim izborom. Mahom ga biraju korisnici koji žele da zabilježe svaki zanimljiv ili važan detalj. Glavna kamera od 13 MP ima AI podršku, a tu su i objektiv dubine 2 MP te makro sočivo od 2 MP.

Pomenuti AI algoritmi omogućavaju da kamera automatski prilagođava svoja podešavanja prilikom fotografisanja, predlaže filtere u realnom vremenu i opremljena je funkcijom praćenja lica koja pomaže korisnicima da naprave savršene portrete.

Uz to, prednji objektiv sa omogućenim HDR-om stvara savršene fotografije bez sjenki ili jakog svjetla.

Sve to je moguće zahvaljujući bateriji velikog kapaciteta od 4.000 mAh, a ne smijemo zaboraviti istaći i Smart Manager koji poboljšava performanse i efikasnost uređaja tokom cjelodnevnih optimizacija.

Ovaj Alcatel model je predstavljen početkom godine i dostupan je u elegantnoj crnoj i suton plavoj boji.

Za 7,97KM mjesečno, uz S Net+ tarifu, možete ga pronaći u ponudi m:tel kompanije.