Pogledajte šta nudi Vivo X Flip

Novi savitljivi modeli telefona kompanije Vivo, X Fold2 i X Flip zvanično su predstavljeni u Kini prošle nedjelje.

Vivo je lansirao dva nova pametna telefona, Vivo X Fold2 i Vivo X Flip sa poboljšanim i veoma zanimljivim karakteristikama.

Vivo X Fold2 ima redizajniranu šarku, Snapdragon 8 Gen 2 čipset, nove kamere i brzo punjenje od 120 V. Posjeduje 3-inčni E6 ekran sa 2K+ rezolucijom i maksimalnom osvijetljenošću od 1800 nita. I unutrašnji i spoljni ekrani imaju brzinu osvježavanja od 120Hz. Više o telefonu pročitajte OVDJE.

Vivo X Flip

Vivo X Flip je prvi kompaktni telefon na sklapanje iz Vivo-a, sa spoljnim ekranom od 3 inča, Snapdragon 8+ Gen 1 procesorom i glavnom kamerom od 50 MP. Ima moderan i elegantan dizajn, sa dvije kamere integrisane u Dual Tone Step dizajn. Uređaj dolazi u tri elegantne boje, uključujući specijalnu rhombic purple, i ima kombinaciju klasičnog kubičnog dizajna i veganske kože.

Telefon ima sistem ogledala za šminkanje podržan funkcijom Aura Light koji omogućava pravljenje savršenih selfija i dobio je TÜV Rheinland sertifikat za izdržljivost šarke nakon što je preklopljen i rasklopljen 500.000 puta.

Telefon ima bateriju kapaciteta 4400 mAh, FlashCharge punjenje od 44 W i tehnologiju baterije koju karakteriše visoka gustina energije od 4,5 V. Spoljni ekran može da radi preko 6,7 sati sa samo 10% preostale baterije!

Vrhunske Vivo uređaje možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.