Pogledajte koje igre narednih mjeseci stižu na PS konzole

Na prezentaciji State of Play najavljene su brojne nove zanimljive igre, većinom namijenjene za PlayStation 5 i PlayStation VR 2.

Jedna od igara je Final Fantasy 7 Rebirth, koju možemo očekivati 29. februara sljedeće godine. Programeri su pokazali kakve avanture očekuju Clouda, Tifu, Aerith, Barretta… Naime, oni kreću na put oko svijeta, a ljubitelji ove igre mogu da naruče Twin Pack, koji uključuje Final Fantasy VII Remake Intergrade, širu verziju Final Fantasy VII Remake-a.

Na listi je i Marvel-ov Spider-Man 2, za PlayStation 5. Igrači će upoznati novi dio Njujorka, jer se radnja proteže do Bruklina i Kvinsa, a Spidey na raspolaganju ima mnogo novih odijela.

Capcom-ov remake Resident Evil 4 dobio je dodatak originalne igre Separate Ways 21. septembra, dok verzija za PlayStation VR2 stiže ove zime.

Helldivers 2 biće objavljen 8. februara 2024. na PS 5 i Steam-u, dok za igru Avatar: Frontiers of Pandora nije preciziran datum, ali je objavljeno da će takođe stići 2024. godine.

Pažnju je privukao neobičan simulator hodanja u vidu igre Baby Steps, Devolver Digital-a, u kojem igrač hoda bebinim koracima tokom prelaska izazovnih trasa. I ova igra stiže iduće godine.

Ljubitelje Roblox-a obradovaće vijest da igra za PS4 stiže 10. oktobra, dok krajem tog mjeseca izlazi i Ghostbusters Rise od The Ghost Lord za PSVR 2. Kraj 10. mjeseca rezervisan je za objavu još jedne zanimljive igre za PS 5 – Jack i Ghostrunner 2. Preciznije, stiže 26. oktobra.

Dakle, pred ljubiteljima video igara i Sony konzola je su vrlo uzbudljivi mjeseci, koji će donijeti još mnogo dobre zabave.

Podsjećamo, PS 5 možete kupiti u kompaniji m:tel.