Podijelite ljeto sa svima – Super telefoni u m:tel ponudi

Podijelite ljetni doživljaj sa svima, šaljite najbolje fotke i video klipove, zabilježite svaku uspomenu sa jednim od odličnih telefona iz posebne m:tel ponude.

 

Odličan izbor za sve generacije, Honor 50 Lite telefon ispunjava važne zahtjeve pri kupovini novog telefona: veliki ekran, sjajna četverostruka kamera, dugotrajna baterija i brzi punjač. Interesantan svima, ovaj uređaj možete možete kupiti po cijeni od 41,71 KM a ostatak platiti na rate od 7,23 KM uz preporučenu m:tel Top tarifu.

Obratite pažnju na novi Xiaomi model Redmi Note 11, koji ima moderan dizajn, izvanredan ekran sa visokom brzinom osvježavanja, kvalitetan procesor i super brzo punjenje sa dugotrajnom baterijom.

Ovaj upečatljiv model, u preporučenoj Plus ili Plus NET tarifi može biti vaš po cijeni od 43,27 KM a ostatak platite na rate od 7,51 KM.

ZTE Blade A31 je telefon za početne korisnike i za sve one koji žele pametan telefon za osnovnu upotrebu po najpovoljnijoj cijeni. Uz preporučenu Start tarifu, može biti vaš po cijeni od samo 29 KM.

Uživajte u ljetu sa novim telefonom, a uz m:tel Roming NET opcije nastavite surfovati, komunicirati ili dijeliti lijepe trenutke i kada niste kod kuće.

Više informacija o Honor 50 Lite, Redmi Note 11 i ZTE Blade A31 telefonima dobićete u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.