Počinje NBA sezona. Pratite je uz m:tel!

Nova 76.  sezona najjače košarkaške lige svijeta počinje u utorak 18. oktobra 2022. godine i po svemu sudeći, čeka nas uzbudljiva i neizvjesna NBA partija najboljih svjetskih košarkaša

Pored NBA lige na Arena Sport i NBA TV kanalima, kao m:tel korisnici Pretplata tarifnih modela, integrisanih paketa interneta i TV-a, određenih m:SAT paketa usluga i biznis usluga, bićete u prilici da pratite NBA utakmice po izboru i online uz NBA aplikacije: NBA League Pass ili NBA Team Pass.

NBA League Pass omogućiće vam da gledate uživo sve NBA utakmice u periodu od 30 dana od datuma aktivacije po cijeni od 13 KM, a NBA Team Pass da gledate svoj odabrani tim na svim NBA utakmicama uživo u periodu od 30 dana od dana aktivacije po cijeni od 11 KM. Aktivaciju ćete najbrže obaviti putem aplikacije/portala moj.mtel.ba.

Uz svaku aktivaciju NBA League Pass dodatka i opcije NBA Team Pass, korisnici mobilnih usluga m:tel-a na korišćenje besplatno dobijaju 100 GB interneta za gledanje sadržaja.

Košarkaške virtuoze, najbolje igrače koji košarku pretvaraju u magiju, potražite na NBA kanalu na poziciji 106 u osnovnom m:tel TV paketu, gdje ćete biti u prilici da pratite brojne direktne TV prenose, posebne emisije i ekskluzivne goste.

Za više informacija o NBA paketima posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

Uživajte u NBA sezoni uz m:tel!