PlayStation 5 – Igra nema granice

Vrijeme je za novu generaciju igračke konzole!

Svojom brzinom, grafikom i inovativnim DualSense džojstikom, PlayStation 5 omogućava da uronite u svijet igara, uz poseban osjećaj koji će vas vratiti u vrijeme ispunjeno čudima kada je konzola bila portal u drugi svijet zabave.

Konzolu nove generacije određuje crno-bijeli dizajn, potpuno drugačiji od prethodnih modela, i nesporno bolja animacija, performanse, mogućnosti džojstika i kvalitet izrade.

PlayStation 5 je izgrađen da bude munjevito brz, nema više gubljenja vremena prilikom učitavanja ili prelaska iz jedne igrice u drugu.

Igrice za PS5 impresioniraju količinom detalja, 4K rezolucijom i moćnom ray tracing tehnologijom koja stvara do sada neviđenu realističnost u igranju.

Jedna od najraskošnijih igrica, Spider-Man: Miles Morales, s razlogom se nalazi u paketu koji ćete dobiti prilikom kupovine nove PS5 konzole iz m:tel ponude. Nevjerovatna grafika pružiće vam vjerni prikaz Njujorka u zimskom okruženju i mnogobrojne avanture u kojima ćete voditi mladog heroja da nauči koristiti svoje moći.

Doživljaj igrica za PS5 se prenosi i van ekrana. Putem bežičnog DualSense džojstika, pod svojim prstima osjetićete interakciju sa predmetima u igri ili simulaciju okoline u kojoj se nađe vaš animirani lik.

PlayStation 5 je fantastična konzola nove generacije, ali na njoj možete igrati i igrice za PlayStation 4 model. Ona je spoj najboljih tehnologija i naprednih funkcija s kojim ćete imati epsku zabavu narednih nekoliko godina.

Više informacija o PlayStation 5 igračkoj konzoli iz m:tel ponude uz koju dolazi Spider-Man: Miles Morales igrica i DualSense džojstik potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.