PlayStation 5 dobija maske u novim bojama

Najavljene još prošle godine, maske u bojama za konzole PlayStation 5 uskoro će biti dostupne korisnicima.

Oni će u junu moći da kupe maske koje će Sony na tržište plasirati kroz tri nove opcije.

Vrijedi podsjetiti da su iz kompanije krajem prošle godine najavili početak proizvodnje PS5 maski u pet boja. Maske u Midnight crnoj i Cosmic crvenoj boji su dostupne od početka godine, dok ostale tri maske u Nova Pink roze, Starlight plavoj i Galactic ljubičastoj boji biće dostupne u junu.

Zapravo, kupci iz SAD, Velike Britaniji, Francuske, Njemačke, Belgije, Holandije i Luksemburga već mogu naručiti maske putem internet stranice PlayStation Direct, dok će one generalno biti dostupne od 17. juna.

Maske je veoma lako postaviti, tako što se postojeće bijele jednostavno odvajaju, a na njihovo mjesto se uklapaju nove. Takođe, moguće je napraviti kombinaciju dva različita seta panela kako bi se konzola još više isticala, ali to će koštati više. Cijena ponuđenih pojedinačnih maski iznosi 54,99 dolara.

Što se tiče novina iz PlayStation-a, nedavno je najavljeno da će Lansiranje PlayStation VR2 slušalica biti odgođeno za sljedeću godinu. Igrači će tako sa nestrpljenjem iščekivati AMOLED panele koji će imati gustoću piksela znatno iznad 800 PPI, sa ekranima visokog kontrasta i bez screen door efekta.