Plan za sve

Isplaniraj svoju komunikaciju

Korisnik si m:tel Dopune? Treba ti najbolji plan mjesečne komunikacije i potrošnje? Imamo plan za tebe!

Razgovori, poruke, mobilni net…svako od nas ima svoje zahtjeve i potrebe za komunikacijom. Baš iz tog razloga Dopuna tarifni planovi su odličan način da kao Dopuna korisnik u potpunosti isplaniraš svoju komunikaciju i troškove prema svojim potrebama i to na mjesečnom nivou.

Osnovni plan Dopuna: S će ti omogućiti 80 minuta razgovora u m:tel mreži, kao i 80 SMS-ova prema svim mrežama u BiH po cijeni od 8 KM.

Izborom plana Dopuna: M dobićeš 100 minuta razgovora u m:tel mreži, 100 SMS-ova prema svim mrežama u BiH i 200 MB mobilnog interneta po cijeni od 12 KM.

Ukoliko više vremena provodiš u razgovorima i na netu preporučujemo ti Dopuna: L plan u kojem ćeš imati 200 minuta razgovora u m:tel mreži, 200 SMS-ova prema svim mrežama u BiH i 1 GB mobilnog interneta po cijeni od 19 KM ili

Dopuna: XL sa 300 minuta  i 300 SMS-ova prema svim mrežama u BiH i u romingu regiona Zapadnog Balkana, te 3 GB mobilnog neta za korišćenje u BiH kao i u romingu u regionu Zapadnog Balkana, a sve to po cijeni od 25 KM.

Za one koji vrijeme provode na društvenim mrežama tu je plan Dopuna M Net sa kojim će po cijeni od 12 KM dobiti 4 GB mobilnog interneta u BiH i 2 GB u romingu regiona Zapadnog Balkana i neograničen pristup Facebook-u i Instagramu po maksimalnoj brzini.

Aktivirani planovi vrijede 30 dana od dana aktivacije i produžavaju se automatski ukoliko imaš dovoljan iznos na svom računu ili ukoliko ga ranije ne deaktiviraš.

Najjednostavniji način da već sad isprobaš Dopuna tarifne planove jeste da ih aktiviraš putem servisa Moj meni *100#, putem sajta www.mtel.ba ili koristeći m:go aplikaciju.

Odaberi svoj plan za Dopunu i prepusti se svim njegovim prednostima!

Za više informacija pozovi 066 10 10 10.