Pitanja iz inboxa – 9.9.2022.

Pogledajte upite koji su nam najčešće pristizali na društvenim mrežama ove sedmice:

VAŠE PITANJE: Kako aktivirati ON TV aplikaciju?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, registraciju za ON TV je potrebno da izvršite putem sajta ontv.ba. U sekciji „ON TV nalog“ je potrebno da kreirate svoj korisnički profil koristeći Vašu mejl adresu ili broj telefona, a u posljednjem koraku povezujete svoju karticu za online plaćanje.

Nakon što ste postavili svoj profil, u mobilnoj aplikaciji se logujete svojim korisničkim podacima.

Pročitajte detaljnije o ON TV.

Ukoliko imate više pitanja, možete nam se obratiti i na e-mail za podršku na podrska@ontv.ba .

VAŠE PITANJE: Kako mogu kupovati online uređaje?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, naša stranica omogućava vam da riješite gotovo sve što vam treba u vezi sa m:tel uslugama, kao i da kupite željeni uređaj.

Posjetite sljedeći link kako biste pogledali bogatu ponudu telefona, televizora i druge opreme, ali i paketa usluga. Kupovina je vrlo jednostavna te Vam odabrani uređaji dolaze dikretno na adresu poštom.

Za sve informacije uvijek smo vam dostupni putem telefona 0800 50 000, a svakako posjetite i našu stranicu.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, interesuje me Xiaomi Mi 11 Lite, koja je cijena na TOP tarifu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, mjesečna rata uz Top tarifu za ovaj Xiaomi uređaj u osnovnoj ponudi iznosi 15,03 KM. Vjerujemo da će Vam Xiaomi Mi 11 Lite 5G 8/128 sa 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije biti sjajan izbor jer posjeduje trostruku kameru sačinjenu od glavne kamere od 64 MP, ultra širokougaone kamere od 8 MP i makro kamere od 5 MP koje će podići vaše snimke na viši nivo.

Više informacija možete pronaći na linku, kao i izvršiti kupovinu.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, kako mogu aktivirati „Uključenje na riječ“?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, uslugu „Uključenje na riječ“ možete aktivirati pozivom na broj 0800 50 000 (ukoliko ste privatni korisnik), odnosno 0800 50 300 (ukoliko ste poslovni korisnik) i to sa broja koji je isključen i izaberete odgovarajuću opciju. Takođe, usluga je dostupna i putem m:go aplikacije. Ovu uslugu možete aktivirati za uslugu interneta i Vašeg mobilnog telefona.

Putem ove usluge, uz pomoć samo jednog poziva, možete izvršiti uključenje, bez čekanja na evidentiranje uplate.