Pitanja iz inboxa – 9.7.2021.

Novi set pitanja iz inboxa se odnosi na uređaj Samsung Galaxy 3 41 mm te Apollon videoteku, m:sat televiziju i Smart Home sistem. Evo šta ste nas pitali:

VAŠE PITANJE: Ćao! Možete li mi reći da li je i sat Samsung Galaxy 3 41 mm na popustu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, i Samsung Galaxy 3 41 mm je trenutno u ponudi po nižoj cijeni.

Galaxy Watch3 ima otmjen i elegantan dizajn vrhunskog kvaliteta i najnoviju tehnologiju koja vam dopušta da pratite svoj zdravstveni bilans. Tako pomoću njega mogu da se mjere: zasićenost krvi kiseonikom, kvalitet sna i puls, a tu je i izbor između 120 kućnih vježbi.

Pored toga, ovaj sat automatski prepoznaje teške padove te vašim kontaktima za hitne situacije upućuje poziv i podatke o vašoj lokaciji.

Samsung Galaxy 3 41 mm uz Pretplatu S Net+ možete kupiti po cijeni od 147,90 KM uz 23 mjesečne rate od 25,70 KM.

Potražite i ostale Samsung pametne satove iz m:tel ponude. Više informacija saznajte na našoj stranici ili se informišite putem telefona 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Dobar dan! Šta nudi videoteka Apollon i kako se aktivira?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Apollon videoteka je namijenjena svim m:tel IPTV korisnicima, a nudi vam pristup najboljim holivudskim i domaćim filmovima i serijama s prevodom.

U videoteci ćete pronaći filmske klasike, kao i novije naslove, a aktivira se u okviru IPTV platforme, odnosno IPTV Shop opcije u meniju.

Ukoliko niste već aktivirali promo ponudu u junu, do 31. avgusta ovu uslugu možete koristiti besplatno.

Mjesečna naknada nakon promotivnog perioda iznosi 6,90 KM, a za više informacija posjetite našu stranicu ili pozovite 0 800 50 000.

 VAŠE PITANJE: Pozdrav! Koliko kanala se dobija u paketu m:sat televizije?

 M:TEL ODGOVOR: Poštovana, u m:sat ponudi nudimo tri paketa: m:SAT Start, sa više od 90 TV kanala, m:SAT Plus, sa više od 145 TV kanala, te m:SAT Max, sa više od 155 TV kanala.

Podsjećamo da je u toku posebna akcija sa čak 50% nižim cijenama pretplate tokom 12 mjeseci. Tako pretplata za m:SAT Start trenutno iznosi 7,50 KM mjesečno, m:SAT Plus paket možete dobiti po cijeni od 11 KM mjesečno, dok je pretplata m:SAT Max snižena na 15 KM mjesečno.

M:sat televiziju možete uvesti bilo gdje u BiH.

Informacije o m:SAT ponudi pronađite na našem sajtu, putem mejl adrese msatinfo@mtel.ba ili pozivom na broj 0800 50905.

VAŠE PITANJE: Poštovanje! Kako mogu da postanem korisnik Smart Home sistema i kolika je mjesečna pretplata?

 M:TEL ODGOVOR: Poštovani, korisnik usluge Smart Home možete postati u tri koraka:

  1. Nakon provjere tehničke dostupnosti usluge, pruža Vam se mogućnost kupovine Smart Home paketa na 12 rata. Pretplata je 5,99 KM mjesečno, a paket opreme košta već od 99 KM.
  2. Zatim je potrebno da preuzmete aplikaciju ili putem web portala kreirate korisnički nalog unoseći email adresu i lozinku.
  3. Dodate Smart Home centralnu jedinicu na korisnički nalog i povežete Smart Home uređaje prateći uputstva koja se nalaze u paketu opreme.

Uvijek smo Vam dostupni za sve informacije putem telefona 0800 50 000, a dodatno se informišite i na našoj stranici.