Pitanja iz inboxa – 8.4.2022.

Pred vama je novi set pitanja koja su tokom sedmice stigla u naš inbox, a evo i odgovora na njih:

VAŠE PITANJE: Poštovanje, kako mogu preko sajta uplatiti dopunu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka. Potrebno je da na sajtu popunite Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti. U idućem koraku povežete svoju VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen. 

VAŠE PITANJE: Ćao, kako se rezerviše ovaj Xiaomi 12 telefon?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Xiaomi 12 možete rezervisati na našem web sajtu https://bit.ly/xiaomi12preorder, a od podataka je potrebno da unesete ime, prezime i kontakt telefon.

Osim Xiaomi 12, u ponudi imamo i Xiaomi 12 Pro, uz koje, ukoliko ih naručite, dobijate Xiaomi Mi Robot usisivač Mop 2 Lite, 6 mjeseci garancije na ekran i 3 mjeseca YouTube Premium uslugu.

Nakon što popunite podatke za preorder telefona, bićete kontaktirani u najkraćem mogućem roku za potvrdu rezervacije i uslova kupovine.

Više informacija o ovoj m:tel ponudi potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, kako mogu da nabavim ovaj Segway električni trotinet za odrasle?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Segway Kickscooter E25E vam je dostupan na našem web sajtu već od 54 KM.

Korišćenjem trotineta sigurno ćete zaobići svakodnevne gradske gužve na ulicama posebno u periodu odlaska i dolaska na posao, a vrlo lako ćete zaobići i svaki zastoj u saobraćaju.

Pored Segwaya, u našoj ponudi imamo i Ring RX2 Solid Black, uz koji dobijate i kacigu, torbicu, retrovizor, te nosač za mobilni uređaj i uživajte u proljeću na najbolji mogući način.

Trotinete u m:tel ponudi možete kupiti na rate bez kamata uz bilo koji integrisani paket usluga.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba

VAŠE PITANJE: Poštovani, do kada traje akcija Samsung Galaxy A53?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, promocija traje do 30. 04. 2022. ili do isteka zaliha, tako da vam savjetujemo da svoj Samsung Galaxy A53 obezbijedite na vrijeme i uz njega dobijate slušalice Galaxy Buds Live Mystic Black na poklon.

Model A53 ima 6,5-inčni Super AMOLED displej sa HD+ rezolucijom i 120Hz osvježavanjem, što vam omogućuje da uživate u pregledanju fotografija i gledanju visoko kvalitetenih videa.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.