Pitanja iz inboxa – 8.10.2021.

I ovog petka odgovaramo na vaša najčešća pitanja iz inboksa. Evo šta ste nas pitali tokom protekle sedmice:

 VAŠE PITANJE: Pozdrav. Šta dobijam u sklopu usluge Microsoft 365?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ukoliko se odlučite za jedan od ponuđenih paketa do 1. decembra 2021. godine, uz ugovor na 12 mjeseci ostvarujete popust od 25% na cijenu mjesečne pretplate šest mjeseci korišćenja usluge.

U skladu sa vašim poslovnim zahtjevima, m:tel vam u okviru Microsoft 365 usluge nudi rješenje koje predstavlja kombinaciju aplikacija Word, Excel, Power Point, Outlook i Access s Microsoftovim servisima u cloudu – Exchange, SharePoint, Microsoft Teams i OneDrive.

Microsoft 365 je moćna desktop aplikacija s poslovnim e-mailom, dijeljenim dokumentima, instant porukama, video i web konferencijama povezana u savremenu cloud cjelinu potpuno podržanu od strane Microsofta kao i Microsoft partnera.

Za više informacija pozovite 0800 50 300, zakažite termin u m:tel Biznis centru ili kontaktirajte svog m:tel predstavnika.

VAŠE PITANJE: Poštovani, razmišljam o kupovini ZTE Blade 10 Smart telefona, možete li mi reći njegove performanse?

M:TEL ODGOVOR:  ZTE Blade 10 Smart je telefon za kojeg možete očekivati pouzdan rad i dobre karakteristike po prihvatljivoj cijeni. Trostruka kamera, sa glavnom kamerom od 16 MP, širokougaonom od 8 MP i dubinskom od 2 MP omogućiće vam odlične fotografije.

Važno je naglasiti da telefon ima veliku internu memoriju, a prostor od 128 GB biće vam dovoljan za skladištenje velikog broja fotografija i video zapisa.

Još vašnije je da izborom ZTE telefona iz m:tel ponude osiguravate učešće u najnovijoj m:tel nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti automobil Mazda 2 ili druge vrijedne nagrade poput novog Philips 50” televizora, GoPro Hero 9 kamere, Play Station-a ili Sony bežičnih zvučnika.

Više informacija pronađite na adresi www.mtel.ba ili se informišite putem telefona 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Zdravo! Koja je cijena kursa Analyzing Data with Power BI?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, cijena kursa iznosi 700 KM + PDV, a svoje mjesto možete rezervisati putem e mail adrese ict@mtel.ba do 15. oktobra.

Ovaj kurs u trajanju od 4 dana omogućava polaznicima sticanje znanja i specifičnih vještina za analiziranje podataka korištenjem Power BI alata. Kurs je namijenjen profesionalcima koji se bave poslovnom inteligencijom, a koji analiziraju podatke putem Power BI, kao i tehnički naprednim poslovnim korisnicima.

Edukacija će se održati putem online platforme u sklopu naše virtuelne učionice od 18. oktobra. 

Više informacija možete pronaći ovdje.

VAŠE PITANJE: Dobar dan. Kako da iskoristim popust od 50% za m:tel integrisane pakete?

M:TEL ODGOVOR:  Pozdrav i vama. Najbolje je da prvo posjetite najbližu našu poslovnicu, jer ukoliko se do kraja oktobra odlučite za jedan od m:tel paketa integrisanih usluga iskoristite popust od 50% na cijenu jedne mjesečne pretplate. Na taj način možete uživati u raznovrsnim sadržajima Apollon videoteke besplatno do kraja oktobra i iskoristite gratis drugi TV priključak.

Pored sjajnih popusta i poklona, dobijate i najbrži optički internet, televiziju sa preko 280 TV kanala prilagođenih svim generacijama i ukusima, fiksnu i mobilnu telefoniju sa odličnim bonusima za razgovore i mobilni net.

A ako vam je lakše prvo da nas pozovete, možete to uraditi na broj  0800 50 000.