Pitanja iz inboxa – 6.8.2021.

I ove sedmice pripremili smo odgovore na najčešća pitanja iz inboxa, koja su se ovaj put najviše ticala posebnih ponuda i rominga.

 VAŠE PITANJE: Poštovanje! Imate li u ponudi Huawei Watch 3?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Huawei Watch 3 se nalazi u ponudi kompanije m:tel i možete ga kupiti na 24 rate. Pored toga, najbržih 20 kupaca dobija na poklon bežične slušalice Huawei Freebuds 4i.

Cijena Huawei sata u preporučenoj Pretplati: M+ iznosi 155,70 KM, a ostatak se plaća u mjesečnim ratama od 27,10 KM.

HUAWEI Watch 3 je sjajan izbor jer nudi 16 GB memorije te 2 GB RAM-a. Pokreće ga operativni sistem Android 4.4 ili noviji, odnosno iOS 9.0 ili noviji. Glatki kružni okvir i zaobljeni ekran daju klasičan izgled koji se uklapa u svačiji stil.

Za sve dodatne informacije možete posjetiti našu stranicu, kao i pozvati broj korisničke podrške 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Pozdrav! Vidio sam da imate Samsung televizor UE50AU8072 na 12 rata. Koja je procedura da se iskoristi ta ponuda?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, svi novi korisnici integrisanih usluga kompanije m:tel ostvaruju pravo na kupovinu Samsung televizora UE50AU8072 na 12 rata. Uz to se dobija i besplatan pristup Apollon videoteci sa hiljade filmskih naslova do 31. oktobra.

U preporučenoj tarifi TV+NET+TEL i tarifnom modelu Paket: M+ mjesečna rata za ovaj televizor iznosi samo 76 KM.

Riječ je o smart televizoru sa ekranom od 50 inča, koji pokreće operativni sistem Android. Uz njega dobijate i garanciju od dvije godine.

Pozovite naš kontakt centar 0800 50 000 za sve potrebne informacije. Tu smo za vas 24 časa dnevno!

VAŠE PITANJE: Dobar dan! Interesuje me koliki je popust na m:tel IPTV?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, ako do kraja avgusta 2021. godine odlučite da postanete nova m:tel IPTV korisnica ili reugovorite postojeći paket, možete ostvariti popust od 30% na cijenu tri mjesečne pretplate odabranog paketa. A kao bonus dobijate Apollon videoteku na besplatno korišćenje do 31. oktobra 2021.

IPTV Vam nudi mogućnost premotavanja sadržaja, pauziranje, vraćanje propuštenog sadržaja, snimanje sadržaja, te gledanje televizije na drugim uređajima.

Pored toga, putem daljinskog upravljača možete kupiti dopunu ili aktivirati neku od m:tel videoteka. Takođe, u „IPTV izlogu“ možete pogledati našu izdvojenu ponudu i skeniranjem QR kôda naručiti željeni uređaj.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0 800 50 000.

VAŠE PITANJE: Ćao! Da li su sada jeftiniji pozivi prema brojevima u zemljama Zapadnog Balkana?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, minute za razgovore i količinu poruka koje u okviru svojih paketa imate prema drugim mrežama u BiH važe i za razgovore i SMS poruke kada se nađete u regionu Zapadnog Balkana, ukoliko pozivate broj sa te teritorije.

Dakle ukoliko pozivate ili šaljete poruke ka brojevima sa pozivnim brojem +387, +382, +383, +381, +389 ili +355, ostvareni saobraćaj se tarifira kao nacionalni.

Čim se nađete u nekoj od navedenih zemalja, ove pogodnosti su automatski dostupne.

A da biste nesmetano mogli da koristite mobilni internet kada ste u romingu u zemljama Zapadnog Balkana, na ovom linku provjerite da li ste pravilo postavili podešavanja na vašem telefonu.

Za više informacija posjetite našu stranicu.