Pitanja iz inboxa – 6.5.2022.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu poslati internet preko telefona?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u okviru nove tarifne opcije Pokloni NET po cijeni od 10 KM možete poslati 5 GB mobilnog interneta drugom m:tel prepaid ili postpaid korisniku.

Takođe, kao korisnik neke od m:tel Kombinuj tarifa (osim tarife Kombinuj: S junior), imate mogućnost da kupite i poklonite mobilni internet ili da drugi m:tel korisnik vama pokloni 5 GB mobilnog interneta.

Kupovinu tarifne opcije Pokloni NET možete izvršiti putem USSD menija „Moj meni“, pozivom koda *100#.

Više informacija o tarifnoj opciji Pokloni NET potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 za postpaid korisnike odnosno na 066 10 10 10 za prepaid korisnike.

VAŠE PITANJE: Ćao, želim da se prebacim u m:tel, pa me interesuje koju mobilnu tarifu mi preporučujete?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, drago nam je da čujemo da je m:tel vaš izbor!

Naša preporuka je Plus mobilna tarifa, uz koju dobijate neograničen broj minuta i SMS poruka prema svim mrežama u BiH, kao i 5GB mobilnog interneta u m:tel mreži i regionu Zapadnog Balkana.

U okviru ove tarife, broj minuta vam je neograničen i u regionu Zapadnog Balkana.

Preporučujemo vam da uz ovu tarifu odaberete i novi mobilni uređaj, a izbor možete pogledati ovdje.

VAŠE PITANJE: Zdravo, šta imam sve u okviru ovog Dopuna XL paketa?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Dopuna:XL tarifni model vam po cijeni od 25 KM nudi sve što vam je potrebno za mjesečnu komunikaciju.

Naime, ovaj paket sadrži:

 – 300 minuta za razgovore prema svim mrežama u BiH i u romingu u regionu Zapadnog Balkana;

 – 300 SMS-ova prema svim mrežama u BiH i u romingu u regionu ZB;

 – 3GB u BiH i u romingu u regionu ZB;

 – 570MB po sporoj brzini (128kb/s) isključivo u romingu u regionu ZB.

Period važenja Dopuna:XL tarifnog modela je 30 dana uz automatsku obnovu ukoliko imate dovoljno na vašem prepaid računu.

Aktivaciju tarifnog plana možete izvršiti jednostavno putem: USSD menija, u okviru m:Go aplikacije, na sajtu www.mtel.ba, te kratkim USSD kodom *141*1#.

Ova promotivna ponuda vrijedi do 30.06.2022, a više informacija potražite na www.mtel.ba ili besplatnim pozivom na 066 10 10 10.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, vidjela sam na vašoj stranici telefon Samsung Galaxy A52S, pa me interesuju uslovi kako ga mogu nabaviti kod vas?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, u okviru naše posebne proljećne ponude, sjajni Samsung Galaxy A52S možete kupiti u okviru Top tarife već od 36,00 KM mjesečno.

Prvoklasni Samsung Galaxy A52S unaprijediće vaš doživljaj korišćenja u svemu što radite. Uživaćete u pogledu na velikom Super AMOLED ekran živih boja koji garantuje jasan prikaz i na jakoj dnevnoj svjetlosti a sa dva zvučnika imaćete stereo zvuk i bez slušalica.

Uvijek oštra i stabilna, četverostruka kamera Galaxy A52S telefona je opremljena ultra visokom rezolucijom za snimanje fantastičnih fotografija a prednja kamera od 32 MP snima odlične selfije koji će izgledati poput filmskih.

Više informacija o ovom, ali i ostalim telefonima koje imamo u ponudi, potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi www.mtel.ba.