Pitanja iz inboxa – 5.8.2022.

VAŠE PITANJE: Poštovani, zanimaju me IPTV i NET paketi?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u zavisnosti od IPTV i NET paketa koji odaberete – sa dvije, tri ili četiri usluge, ostvarićete pravo na vaučer u iznosu od 100, 200 ili 300 KM kojeg možete iskoristiti lično ili ga nekome pokloniti.

Bez obzira da li ste novi m:tel korisnik ili obnavljate postojeći ugovor za neki od m:tel paketa, očekuje vas poklon bon za kupovinu uređaja iz m:tel ponude.

U ljetnoj promo ponudi uz IPTV i NET pakete možete izabrati poklon bon ili 25%  popusta na četiri mjesečne pretplate.

Sve dodatne informacije možete dobiti na prodajnim mjestima i web sajtu kompanije m:tel, kao i na broj telefona 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, da li je moguće kod vas kupiti OnePlus Nord?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, vrhunski OnePlus Nord je dostupan u m:tel ponudi.

Ovaj pravi biser srednje kategorije predstavlja dobro zaokružen uređaj koji će vam ponuditi mnogo više nego što ste očekivali.

Baterija od 4.100 mAh dovoljna je za čitav dan pod maksimalnim opterećenjem, a sa brzim punjačem nema čekanja – 70% kapaciteta baterije napuniće se za samo pola sata.

Odlični Snapdragon 765G procesor, 8 GB RAM i 128 GB interne memorije obezbijediće da se i zahtjevni zadaci izvrše bez poteškoća.

Više informacija o OnePlus Nord pametnom telefonu potražite na mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, gdje mogu saznati radno vrijeme m:tel poslovnica?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, radno vrijeme svih m:tel poslovnica možete pronaći na linku.

Dovoljno je da na listi prodajnih mjesta pronađete ono koje je najbliže Vama i kliknete na opciju „Više informacija“. Tada će Vam se otvoriti mali prozor u kojem ćete vidjeti tačno radno vrijeme i sve vrste poslova koji se obavljaju u izabranoj poslovnici.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, šta dobijam ukoliko postanem korisnik m:SAT-a?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, ukoliko postanete m:sat korisnik, dobijate vrhunski TV program sa uključenim kanalima koji prenose Premijer ligu, bez bilo kakvog dodatnog plaćanja za te kanale.

Uz to, dobijate i 50% popusta na pretplatu na čak godinu dana, gratis drugi TV priključak u Plus i Max paketu! Oprema i montaža će vas koštati samo 0,99 KM.

Sve ovo, plus ekskluzivna prava na praćenje prenosa engleske Premijer lige na kanalima Arena Sport i to narednih šest sezona, razlozi su da već danas pozovete broj 0800 50 905 i postanete korisnik m:SAT satelitske televizije.

Spisak poslovnica širom BiH, adrese i brojeve telefona, ali i sve ostale informacije o uslugama kompanije m:tel možete pronaći na  zvaničnom sajtu www.mtel.ba.