Pitanja iz inboxa – 4.6.2021.

Ovog petka donosimo vam odgovore na pitanja o: m:tel Playground izazovu, ponudi Tesla televizora i Infinity H40 Rock telefona  u m:tel ponudi uređaja, te o plaćanju parkinga putem  m:go aplikacije.

VAŠE PITANJE: Poštovani, ko sve može da konkuriše za Playground nagrade?       

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Playground izazov je program takmičarskog tipa na koji se mogu prijaviti timovi iz BiH koji broje od 2 do 5 članova. Ove godine očekujemo ideje zasnovane na IoT rješenjima za unapređenje kvaliteta života digitalizacijom društva iz oblasti uštede resursa, energetske efikasnosti, saobraćaja i poljoprivrede.

Tri najbolja rješenja nagrađujemo novčanim iznosom od 2.000, 3.000 i 5.000 konvertibilnih maraka.

Sve informacije nalaze se na našoj stranici https://playground.mtel.ba/.

VAŠE PITANJE: Imate li još uvijek u ponudi Tesla televizore sa pet godina garancije?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Tesla televizor imamo u ponudi do isteka zaliha, a uz njega dobijate ne samo pet godina garancije nego i izuzetno praktičan gratis TV nosač, koji vam omogućava da uređaj u prostoriji pozicionirate kako god vama najviše odgovara.

Uz tarifni model m:SAT Max možete ga kupiti po cijeni od 72 KM, a ostatak se plaća u mjesečnim ratama koje iznose 30 KM. Riječ je o televizoru od 32 inča sa odličnom reprodukcijom slike, jednostavnim podešavanjima za ugodno korišćenje i savremenim dizajnom koji se uklapa u svaki prostor.

Za više informacija pozovite korisnički broj 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Koliko košta Infinity H40 Rock uz tarifu S+?                           

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, uz Pretplatu S+ Infinity H40 Rock košta 29,55 KM, dok se ostatak plaća na rate od samo 5,15 KM ukoliko se odlučite na 24 rate. Ako biste ga željeli otplatiti u 12 rata, košta 29,64 uz iznos rate od 10,76 KM mjesečno.

Infinity H40 Rock ima odličan omjer cijene i kvaliteta. Njegove najznačajnije karakteristike su 4 GB RAM-a, 64 GM interne memorije, konfiguracija kamera od 13 MP, 2 MP i 8 MP. Ekran je veličine 6,4 inča, a pokreće ga operativni sistem Android 9.

Za sve dodatne informacije pozovite broj naše korisničke podrške 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Pozdrav! Da li se m:go aplikacija koristi samo za plaćanje parkinga?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, m:go aplikacija vam omogućava mnogo toga. Daje vam brži uvid u stanje računa, omogućava da dokupite mobilni internet ili dopunite Kombinuj ili Dopuna broj. Pored toga, kada putujete, pomoću m:go aplikacije možete kupiti roming internet.

Kad je riječ o podršci za vozače, m:go pruža jasan pregled svih gradova u kojima je omogućeno plaćanje parkinga putem aplikacije. Uz m:go aplikaciju imate brz pristup m:tel kontakt centru, koji vam je na raspolaganju 24 časa dnevno.

Tu ćete pronaći i opciju za prijavu smetnji u korišćenju neke od m:tel usluga, pregled svih m:tel poslovnica u BiH sa tačnom adresom lokacije, sve važne brojeve telefona kao i m:tel telefonski imenik.

Više informacija o m:go aplikaciji pročitajte na našoj stranici.