Pitanja iz inboxa – 4.3.2022.

Pred vama je novi set pitanja iz inboxa, neke od onih koje ste nam slali prethodnih dana, a evo i odgovora:

VAŠE PITANJE: Ćao, koliki je popust na ovu GoPro kameru?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u okviru m:tel-ove osmomartovske akcije GoPro HERO 9 Black možete kupiti vašoj dragoj osobi uz popust od 100 KM.

GoPro HERO 9 Black dolazi sa dvostrukim ekranom, prednjim koji je u boji, na kojem se možete vidjeti prilikom snimanja, i poleđinskim koji je osjetljiv na dodir i ima opciju zumiranja koja zadržava kvalitet snimka. Pored toga, HERO 9 Black nudi i 5K video zapise i fotografije od 20 MP, a vodootporan je i do 10 metara pod vodom.

Naravno, poklonom možete obradovati i sami sebe, a ova ponuda važi od 2. do 16. marta 2022. godine.

Više informacija o ovoj m:tel ponudi potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Poštovani, možete li mi reći više o ovom Xiaomi Mi 10T telefonu? Kakve su karakteristike i koja je cijena?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Xiaomi Mi 10T je telefon koji vam omogućava da pokrenete svoju kreativnost i iskažete svoj stil.

Podržan sa Qualcomm® Snapdragon™ 865, ovaj model nudi nevjerovatnu efikasnost i performanse na velikom ekranu, jednim od najboljih na tržištu.

Sa moćnim objektivom, posebnim režimima slikanja i naprednim filterima, Mi 10T pretvara vaše fotografije u prava umjetnička djela. Dugotrajno uživanje na ovom telefonu omogućuje baterija od 5000 mAh sa brzim punjenjem od 33 W.

U m:tel ponudi, fantastični Mi 10T kupite po cijeni od 99,25 KM a ostatak platite na rate od 17,25 KM.

Više informacija o ovoj m:tel ponudi potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Pozdrav! Zanima me kako mogu doći do ovog uređaja za njegu lica?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, u ponudi imamo Foreo Luna 2 uređaj, koji čisti lice i pruža anti-age njegu kože, kao i Foreo UFO 1 pametnu masku za lice koja daje potpuni tretman u 90 sekundi.

Oba pomenuta pametna uređaja za njegu lica možete kupiti u okviru osmomartovske ponude uz popust od 100KM.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, kako mogu preko sajta uplatiti dopunu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka. Potrebno je da na sajtu popunite Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti. U idućem koraku povežete svoju VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen.