Pitanja iz inboxa – 29.7.2022.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, koje su pogodnosti m:go aplikacije?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, sa m:go aplikacijom mnoge stvari su jednostavne – aktivirajte dodatne gigabajte mobilnog interneta, dopunite svoj ili nečiji drugi Dopuna ili Kombinuj račun, putujte bezbrižno uz roming opcije, platite parking ili pretražite imenik.

m:go aplikaciju besplatno preuzmite na Google Play Store-uApp Store-u ili Huawei AppGallery, a više o aplikaciji pročitajte na mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Poštovani, gdje se nalazi vaša poslovnica na Starčevici?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, naša preporuka za stanovnike Starčevice je poslovnica upravo u ovom naselju, a koja se nalazi na adresi Bulevar Stepe Stepanovića 161.

Njeno radno vrijeme je, kao i u slučaju svih ostalih poslovnica, od 8 do 20 časova radnim danima, te subotom od 8 do 15 časova.

Cijeli spisak poslovnica kako u Banjaluci, tako i u ostalim gradovima BiH i njihove adrese, pronađite na zvaničnom sajtu kompanije mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Poštovani, zanima me iPhone 13 u vašoj ponudi?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, iskoristite sjajnu priliku da nabavite jedan od najpopularnijih uređaja današnjice – iPhone 13, koji u m:tel ponudi možete dobiti sa 20% popusta na preporučenu Max tarifu sa 76,49 KM mjesečnom ratom ili sa popustom na uređaj sa mjesečnom ratom od 44,14 KM u Pretplata Max tarifi.

Mnogo je razloga da iPhone 13 postane dio vaše svakodnevice. Izuzetno svijetli ekran i super izdržljivo kućište, jednostavno snimanje video snimaka, munjevito brz čip i veliko poboljšanje trajanja baterije, samo su neki od tih raloga.

Ovaj vrhunski uređaj vas čeka na mtel.ba. Požurite jer zalihe su ograničene!

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu pokloniti mobilni internet?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, kupovinu tarifne opcije Pokloni NET možete izvršiti putem USSD menija „Moj meni“, pozivom koda *100#.

Kao prepaid ili postpaid korisnik usluga m:tel mobilne telefonije iskoristite novu tarifnu opciju Pokloni NET po cijeni od 10 KM i pošaljite 5 GB mobilnog interneta drugom m:tel prepaid ili postpaid korisniku.

Poklonjeni mobilni internet može se iskoristiti u roku od 15 dana u m:tel mreži kao i u romingu u regionu Zapadnog Balkana.

Više informacija o tarifnoj opciji Pokloni NET potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 za postpaid korisnike odnosno na 066 10 10 10 za prepaid korisnike.