Pitanja iz inboxa – 29.10.2021.

I ovog petka odgovaramo na vaša najčešća pitanja iz inboksa. Evo šta ste nas pitali tokom protekle sedmice:

VAŠE PITANJE: Šta se trenutno može dobiti u m:biz ponudi? 

M:TEL ODGOVOR: Pozdrav! U m:biz tarifama ostvarujete besplatan saobraćaj u okviru vaše poslovne grupe sa bonus minutama za pozive ka mobilnim i fiksnim mrežama u BiH i fiksnoj mreži mts Srbija. Osim toga, dobijate i bonuse za mobilni internet te neograničeno slanje SMS-ova.

Iskoristite posebnu ponudu do kraja godine i uz ugovor na 24 mjeseca u m:biz tarifama ostvarite dva puta više minuta za razgovore i čak tri puta više gigabajta za mobilni internet.

Možete da odaberete niz tarifnih modela sa različitim cijenama mjesečne pretplate.

Aktuelnu ponudu možete iskoristiti ukoliko niste u obavezi minimalnog perioda trajanja ugovora ili ukoliko vam je do njegovog isteka ostalo 90 dana. Za više informacija pozovite svog m:tel predstavnika, zakažite sastanak u Biznis centru kompanije m:tel ili jednostavno pozovite 0800 50 300.

VAŠE PITANJE: Pozdrav! Kako mogu da slušam radio na IPTV-ju?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, na listi m:tel IPTV kanala od sada možete izabrati jednu od devet najpopularnijih radio-stanica.

U ponudi su Radio BN na poziciji 701, Radio RS na poziciji 702, Nes radio na poziciji 704, Kontakt radio na poziciji 705, Naxi radio na poziciji 706, Naxi Kids radio na poziciji 707, Naxi Rock radio na poziciji 708, BIG radio 1 na poziciji 709 i BIG radio 2 na poziciji 710.

Za sve dodatne informacije možete posjetiti našu stranicu.

VAŠE PITANJE: Šta se tačno dobija u sklopu usluge Microsoft 365?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u skladu sa vašim poslovnim zahtjevima, m:tel vam u okviru Microsoft 365 usluge nudi rješenje koje predstavlja kombinaciju aplikacija Word, Excel, Power Point, Outlook i Access s Microsoft servisima u cloud-u – Exchange, SharePoint, Microsoft Teams i OneDrive.

Microsoft 365 je desktop aplikacija s poslovnim e-mailom, dijeljenim dokumentima, instant porukama, video i web konferencijama povezana u savremenu cloud cjelinu potpuno podržanu od strane Microsoft-a kao i Microsoft partnera.

Ukoliko se odlučite za jedan od ponuđenih paketa do 1. decembra 2021. godine, uz ugovor na 12 mjeseci ostvarujete popust od 25% na cijenu mjesečne pretplate šest mjeseci korišćenja usluge.

Za više informacija pozovite 0800 50 300 ili posjetite m:blog.

VAŠE PITANJE: Zdravo! Imate li u ponudi telefon Black Shark 4? 

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, imamo u ponudi Black Shark 4, gejmerski premium telefon odličnih karakteristika, koji donosi najbolji audio i vizuelni doživljaj, vrhunske fotografije i brzinu u svemu što radite.

Odlikuju ga jedan od najboljih procesora današnjice, Qualcomm Snapdragon 870, baterija velikog kapaciteta od 4.500 mAh i 120 W brzo punjenje.

Uz Pretplatu: S Net+ košta 225,79 KM, dok se ostatak plaća na rate od 39,27 KM ukoliko se odlučite na 24 rate. Ako biste ga željeli otplatiti u 12 rata, košta 225,79 KM uz iznos rate od 82,11 KM mjesečno.

Kako biste saznali više, možete pozvati broj naše korisničke podrške 0800 50 000.