Pitanja iz inboxa – 05.02.2021.

Kako mogu uduplati mobilni internet? Ovo je samo jedno od m:tel korisničkih ovosedmičnih pitanja, na koja u nastavku donosimo odgovore: 

 

VAŠE PITANJE: Koja je cijena novog Samsung telefona?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, u ponudi imamo tri nova uređaja iz Samsung Galaxy S21 serije. Njihova cijena zavisi od vrste pretplate koju izaberete, ali i od perioda trajanja ugovorne obaveze.

Ukoliko se odlučite za Pretplata: XXL+ tarifu na period od 2 godine, dio cijene za uređaj plaćate odmah, a dio na rate i to:

  • za Samsung Galaxy S21 mjesečnu ratu od 20,73 KM;
  • za Samsung Galaxy S21+ mjesečnu ratu od 27,69 KM;
  • za Samsung Galaxy S21 Ultra mjesečnu ratu od 48,56 KM.

U nastavku Vam šaljemo link ka ponudi.

Ukoliko imate dodatnih pitanja oko tarife ili specifikacije uređaja, sve informacije možete pronaći na našem web sajtu ili pozivom na besplatan broj 0800 50 000.

 

VAŠE PITANJE: Poštovani, vidio sam reklamu za televizor od 12 KM pa me zanimaju uslovi kupovine.

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u pitanju je televizor Tesla 43Q300BF koji može biti Vaš ukoliko postanete korisnik m:tel integrisanih usluga ili produžite postojeći ugovor. U slučaju da izaberete Paket: M+ ovaj uređaj može biti Vaš za 12 KM mjesečno.

Tesla televizore odlikuje odličan ugao gledanja, veliki izbor dimenzija, pažljiva izrada i savremen dizajn koji se uklapa u svaki prostor. Ovaj model nudi nekoliko formata gledanja – dinamički, standardni, prirodni, filmski, stadionski i lični.

U nastavku Vam šaljemo link ka ponudi.

Za sve dodatne informacije možete pozvati broj 0800 50 000.

 

VAŠE PITANJE: Na koji način mogu uduplati mobilni internet?

M:TEL ODGOVOR:  Poštovani, ukoliko ste korisnik m:tel prepaid usluge Dopuna, potrebno je da aktivirate promo XY tarifni plan pozivom servisa Moj meni *100# ili putem m:go aplikacije. Na taj način za 4 KM umjesto 4 GB dobijate 8 GB mobilnog interneta.

Ukoliko imate dovoljan iznos na računu plan se automatski obnavlja nakon sedam dana istom količinom neta od 8 GB. Ukoliko se ipak odlučite za neki drugi plan, deaktivaciju možete izvršiti na isti način kao i aktivaciju, putem Moj meni servisa ili m:go aplikacije.

 

VAŠE PITANJE: Imate li telefone za marku?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, naravno. Zahvaljujući posebnim akcijama u m:tel ponudi uvijek možete pronaći telefon po cijeni od 1 KM. Naša preporuka su ZTE A5 i Alcatel 1S 2020 koji u pretplata: S Net+ tarifi mogu biti Vaši za samo 1 KM.

U nastavku Vam šaljemo linkove sa ponudom gdje možete da pogledate i specifikaciju uređaja:

Ne zaboravite da na našem web sajtu možete pronaći veliki izbor kvalitetnih telefona po odličnim cijenama, tako da Vam svakako preporučujemo da ponudu pogledate detaljno kako biste se odlučili za odgovarajući uređaj.