Pitanja iz inboxa – 27.5.2022.

VAŠE PITANJE: Poštovani, vidio sam da imate ovu opciju siguran NET, pa me interesuje kako radi i kako je mogu koristiti?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, aktivacijom tarifne opcije Siguran NET, vaš internet saobraćaj ostvaren u mobilnoj mreži m:tel-a će biti filtriran od potencijalnih virusa, spyware-a ili phishing napada putem visoko bezbjednog Cloud rješenja Siguran NET usluge.

Detektovane prijetnje će prije otvaranja stranice na Vašem smartphone uređaju biti blokirane.

Sve što treba da učinite je da aktivirate Siguran NET uslugu pozivom na *100#, slanjem SMS poruke, pozivom m:tel Call centra ili putem m:go aplikacije.

Za više informacija, pozovite 0800 50 905 ili posjetite www.mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, putujem sredinom juna u Grčku na more, pa me zanima koja mi je najbolja opcija za mobilni internet u romingu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, izaberite odgovarajuću roming Net tarifnu opciju za Grčku, a u Grčkoj manuelno izaberite izaberite mrežnu oznaku Cosmote, GR Cosmote ili C-OTE. Nakon izbora mreže, uključite prenos podataka kao i prenos podataka u romingu.

Više savjeta za korištenje mobiljnog interneta u inostranstvu pogledajte ovdje, a kompletan spisak mrežnih oznaka po zemljama pogledajte na mtel.ba.

Tarifne opcije za mobilni internet možete koristiti bez obzira da li ste postpaid, prepaid ili poslovni korisnik m:tel mobilne telefonije.

Za više informacija o m:tel roming Net tarifnim opcijama pozovite broj 0800 50 000, posjetite mtel.ba ili bilo koje m:tel prodajno mjesto širom BiH.

VAŠE PITANJE: Poštovani, prikazujete li finale Lige šampiona na nekom od kanala?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, direktan TV prenos finala Lige šampiona između Real Madrida i Liverpula možete pogledati na Areni Sport od 21.00 čas.

Ovo će ujedno biti i repriza finala iz 2018. godine, kada je Real Madrid bio bolji od Liverpula rezultatom 3:1 u meču koji je odigran na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

VAŠE PITANJE: Ćao, kako mogu pokloniti internet?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, kupovinu tarifne opcije Pokloni NET možete izvršiti putem USSD menija „Moj meni“, pozivom koda *100#.

Kao prepaid ili postpaid korisnik usluga m:tel mobilne telefonije iskoristite novu tarifnu opciju Pokloni NET po cijeni od 10 KM i pošaljite 5 GB mobilnog interneta drugom m:tel prepaid ili postpaid korisniku.

Poklonjeni mobilni internet može se iskoristiti u roku od 15 dana u m:tel mreži kao i u romingu u regionu Zapadnog Balkana.

Više informacija o tarifnoj opciji Pokloni NET potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 za postpaid korisnike odnosno na 066 10 10 10 za prepaid korisnike.