Pitanja iz inboxa – 27.08.2021.

I ovog petka odgovaramo na vaša najčešća pitanja iz inboksa. Evo šta ste nas pitali tokom protekle sedmice:

VAŠE PITANJE: Ćao! Da li prepaid korisnici mogu koristiti roming tarifne opcije?

M:TEL ODGOVOR: Svakako, i  korisnici m:tel dopune imaju mogućnost aktiviranja roming opcija, a ponuda sa cijenama i načinom aktivacije, dostupna je takođe na sajtu kompanije m:tel – u dijelu prepaid roming.  

Primjera radi, ukoliko putujete u Tursku ovoga ljeta, imate mogućnost izbora roming tarifne opcije NET Turkcell Turska, 2 GB, 10 dana. Aktiviranjem ove roming tarifne opcije, za 10 KM dobijate 2GB mobilnog interneta u Turkcell mreži, a u trajanju od 10 dana. 

Tarifne opcije za roming možete dokupiti i kada putujete u Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju, Italiju, Španiju i Portugal. Pakete i cijene pogledajte na sajtu kompanije m:tel i saznajte sve o roming tarifnim opcijama, kao i načinu na koji se one mogu aktivirati.  

VAŠE PITANJE: Pozdrav, do kad traje popust na trotinet Ring X2 Solid Black?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, popust na cijenu Ring X2 Solid Black električnog trotineta važi do 5. septembra 2021. godine ili do isteka zaliha.

Trotinet Ring X2 Solid Black uz jedan od m:tel integrisanih paketa, od sada možete da nabavite uz cijenu nižu za čak 100 KM i uz mogućnost otplate na rate.

Uz ovaj električni trotinet, dobićete i dodatnu opremu: kacigu, torbicu, retrovizor,  kao i nosač za mobilni uređaj.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Dobar dan. Možete li mi reći više o opciji „Posebno za tebe“?

M:TEL ODGOVOR: „Posebno za tebe“ su paketi minuta i interneta koji su u potpunosti prilagođeni specifičnim potrebama i navikama svakog m:tel korisnika mobilne telefonije bilo da koristi Dopunu, Kombinuj, Pretplatu ili Total Group.

Jednostavno pozoveš  *100*4# ili posjeti m:go aplikaciju, prati instrukcije i uživaj u još boljoj komunikaciji.

Za više informacija pozovi 066 10 10 10 ili 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Zdravo! Htio bih da uzmem kod vas LG televizor, pa me zanima kakva je procedura?

M:TEL ODGOVOR: Svi postojeći m:tel korisnici mogu uzeti ne samo LG televizor na rate, već u ponudi imamo i najbolje Samsung i Sony televizore. Jednostavno posjetite našu poslovnicu i možete izabrati TV za najbolji filmski i sportski sadržaj u sklopu IPTV-ja.

Ako se do kraja avgusta ove godine odlučite da postanete novi m:tel IPTV korisnik ili reugovorite postojeći paket, kao bonus dobićete i Apollon videoteku na besplatno korištenje do 31. oktobra 2021.

Više informacija o m:tel paketima i ponudi televizora na rate potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.