Pitanja iz inboxa – 26.11.2021.

I ove sedmice, osvrnućemo se na pitanja koja ste nam postavljali na društvenim mrežama.

VAŠE PITANJE: Imate li i ove godine neke Black Friday akcije?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, kao i prethodnih godina, i ove godine smo pripremili posebne popuste!  Ovog vikenda (26-28. novembar 2021.) vas u m:tel poslovnicama u Delta planetu, u Banjaluci, i Patriji, u Prijedoru, očekuje popust od 50 KM za kupovinu bilo kog uređaja ili terminalne opreme.

Našu ponudu možete pogledati i na m:tel sajtu.

VAŠE PITANJE: Da li se na Arena Sport kanalima može gledati Liga šampiona?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, da, na Arena Sport kanalima se emituju sve utakmice Lige šampiona u njihovim standardnim terminima.

Najbolje sportske sadržaje Arena Sport kanala možete pratiti putem m:tel IPTV ili m:SAT usluga.

Sve najave sportskog sadržaja možete pronaći na našem sajtu.

VAŠE PITANJE: Koje su specifikacije Huawei Nova 9 telefona i da li se može uzeti na rate?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Huawei Nova 9 telefon donosi ultra tanak dizajn i naprednu kameru od 50 MP. Osim odličnih fotografija, nudi mogućnost snimanja 4K video sadržaja.

Ono što sve oduševljava je i baterija od 4.200 mAh koja se brzo puni sa 66 W Huawei SuperCharge punjačem koji omogućava 60% napunjenosti za samo 18 minuta.

Kupiti ga možete na m:tel web shopu uz neki od pretplata tarifa ili paket TV+NET+TEL+MOB. Sve informacije pronađite na linku.

U toku je i posebna akcija – prvih 50 kupaca na poklon dobija Freebuds 4 slušalice!

VAŠE PITANJE: Pozdrav! Koliko košta priključak za m:SAT TV?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, cijena priključka za odabrani m:SAT paket TV programa je 0,99 KM i u nju je uključen PDV. U okviru cijene priključka odobrava se i instalacija dodatnog satelitskog prijemnika.

U toku je promotivna m:SAT ponuda koja važi do 31.12.2021. i podrazumijeva cijenu mjesečne pretplate od 0,99KM prvih 6 mjeseci sa uključenim PDVom.

Više informacija možete pronaći i na m:tel sajtu.