Pitanja iz inboxa – 26.02.2021.

U rubrici “Pitanja iz inboxa” i ovog petka donosimo odgovore na neke od korisničkih upita koji su nam stigli tokom ove sedmice:

VAŠE PITANJE: Poštovani, da li je satelitska televizija dostupna i u ruralnim područjima?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, m:SAT satelitska televizija je dostupna u cijeloj BiH, bez obzira da li su u pitanju urbana ili ruralna područja. Ukoliko se odlučite za m:SAT i iskoristite trenutnu ponudu, ostvarujete pravo na 50% nižu mjesečnu pretplatu narednih 11 mjeseci. Takođe, montaža i oprema Vas koštaju svega 0,99 KM, dok drugi TV priključak dobijate gratis.

Možete uživati u odličnim filmskim, sportskim i informativnim sadržajima već od 7,50 KM mjesečno. Na linku možete pronaći našu ponudu i odabrati paket koji odgovara Vama i potrebama Vašeg domaćinstva. Za više informacija pozovite besplatan broj 0800 50 905.

VAŠE PITANJE: Kako da aktiviram XY tarifu za dupli internet?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, da biste aktivirali XY plan promo potrebno je da ste m:tel Dopuna korisnik i da do kraja februara odaberete pomenutu opciju pozivom servisa Moj meni *100# ili putem m:go aplikacije. Aktivacijom ćete umjesto 4 GB dobiti 8 GB mobilnog interneta, i to po istoj cijeni od 4 KM. Ukoliko se ipak odlučite za neki drugi plan, deaktivaciju možete izvršiti na isti način kao i aktivaciju, putem Moj meni servisa ili m:go aplikacije.

VAŠE PITANJE: Da li su svi Arena Sport kanali dostupni u m:tel paketu?

M:TEL ODGOVOR:  Poštovani, naravno. U okviru osnovnog m:tel IPTV paketa možete uživati u Arena Sport kanalima. Trenutno na ovim kanalima možete pratiti prenos utakmica Lige prvaka i Lige Evrope, ali i druge vrhunske sportske sadržaje.

Na linku pogledajte ponudu i potražite paket koji Vam najviše odgovara. Ukoliko se odlučite odmah, ostvarujete pravo na 25% popusta na mjesečnu pretplatu narednih 5 mjeseci.

Za sve dodatne informacije posjetite naš web sajt ili pozovite besplatni broj 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Na koji način mogu plaćati račune preko sajta?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, da biste izmirili svoje m:tel račune online, odnosno putem našeg sajta potrebno je da imate Visa, MasterCard ili Maestro platnu karticu bilo koje banke. Nakon toga jednostavno posjetite stranicu za plaćanje računa izaberite uslugu koju želite platiti i unesite tražene podatke koje ćete pronaći na svom računu. Nakon toga, kliknite na dugme „Nastavi dalje“ i otvoriće Vam se stranica pregleda računa, a potom kliknete na „Plati račun“.

Nakon što izmirite svoje m:tel račune putem našeg web sajta, na Vašu e-mail adresu, koju ste unijeli prilikom popunjavanja podataka, će stići potvrda o uspješnom plaćanju.