Pitanja iz inboxa – 25.03.2022.

Ovo su neka od najinteresantnijih pitanja koja su tokom sedmice pristigla u naš inbox, a tu su i odgovori, pa možda i vama ove informacije budu od koristi:

VAŠE PITANJE: Pozdrav, ima malu firmu, pa me interesuje kako mogu najpovoljnije da uvedem vaš internet?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u svrhu pružanja usluga prilagođenih potrebama malih i srednjih preduzeća, u prizemlju zgrade kompanije m:tel otvorili smo Biznis centar gdje možete pronaći sve potrebne informacije o telekomunikacionim uslugama.

U Biznis centru će vas dočekati savjetnik koji će vam predstaviti najbolja rješenja na temu pristupa internetu. Sastanak je potrebno prethodno da zakažete, a to možete učiniti ovdje.

U ovoj zoni se mogu isprobati i najnoviji modeli uređaja.

VAŠE PITANJE: Mogu li da aktiviram usluge, a da ne dolazim do vaše poslovnice?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, prava adresa za vas je Moj m:tel.

Ukoliko već nemate nalog, registrujte se na moj.mtel.ba i u svakom trenutku moći ćete da zavirite u svoju mjesečnu potrošnju, trenutno stanje dopune, kupite tarifnu opciju, uključite ili isključite dodatnu uslugu, ubrzate svoju internet konekciju, aktivirate dodatne TV pakete, prijavite se za elektronsku dostavu računa ili podnesete sve potrebne zahtjeve putem samo par klikova.

Registracija je jednostavna – potrebno je samo da unesete broj mobilnog ili podatake sa vašeg m:tel računa.

VAŠE PITANJE: Poštovani, interesuje me najbolja mobilna tarifa za moj poslovni tim?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, najbolje rješenje za vašu poslovnu komunikaciju su m:biz tarife.

Na osnovu vaših i potreba vašeg poslovnog tima, možete da odaberete niz tarifnih modela sa različitim cijenama mjesečne pretplate i kombinacijom bonusa za razgovore, SMS-ove i mobilni internet.

Naša preporuka je m:biz Net u okviru koje imate besplatne pozive, neograničen SMS, kao i 20 GB mobilnog interneta u BiH i Regionu Zapadnog Balkana.

Za više informacija pozovite 066 10 10 10.

VAŠE PITANJE: Ćao, interesuje me električni trotinet. Kako ga mogu nabaviti?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, električni trotinet Segway Zing E8 vam je dostupan na m:tel web sajtu.

Odaberite tarifu i tarifni model koji vam odgovara i uz ovaj trotinet dobijate i poklon vaučer od 50 KM koji možete iskoristiti u DexyCo radnjama.

Velika pogodnost Segwaya Zing E8 je to što posjeduje hands-free pedalu za brzo preklapanje, pa se lako može odložiti i u gepek automobila.