Pitanja iz inboxa – 25.02.2022.

Novi set korisničkih pitanja iz inboxa, kao i odgovora na njih, slijedi. Evo šta vas je najviše interesovalo ovaj put:

VAŠE PITANJE: Pozdrav, kako mogu aktivirati Nick+ videoteku?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, uživanje u sadržajima Nick+ videoteke vam je omogućeno bez dodatne naknade, a dostupna je svim m:tel korisnicima osnovnog IPTV paketa TV programa.

Ukoliko vam ova videoteka nije odmah vidljiva u spisku aktivnih videoteka, preporučujemo vam da osvježite/restartujete svoj STB uređaj.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kakve su karakteristike ovog novog GoPro modela? Koliko košta da ga uzmem preko vas?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, GoPro HERO 9 Black dolazi sa dvostrukim ekranom, prednjim koji je u boji, na kojem se možete vidjeti prilikom snimanja, i poleđinskim koji je osjetljiv na dodir i ima opciju zumiranja koja zadržava kvalitet snimka. Pored toga, HERO 9 Black nudi i 5K video zapise i fotografije od 20 MP, a vodootporan je i do 10 metara pod vodom.

Kameru potražite u m:tel ponudi na 12 mjesečnih rata u okviru paketa integrisanih usluga, a naša preporuka je TV+NET+TEL: M+, uz koju GoPro HERO 9 Black može biti vaš po cijeni od svega 67 KM mjesečno.

VAŠE PITANJE: Ćao! Vidjela sam da imate i Deezer u svojoj ponudi, pa me zanima kakve pogodnosti nudite?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, Deezer uslugu možete pokrenuti putem portala Moj m:tel ili aplikacije Moj m:tel i nesmetano uživati u muzici za samo 8,90 KM mjesečno.

Prvi mjesec dana od prve aktivacije Deezer možete koristiti besplatno, a svaki mjesec od m:tel-a dobijate poklon 10 GB mobilnog interneta za Deezer saobraćaj.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

VAŠE PITANJE: Zdravo, želim da se prebacim u m:tel, pa me interesuje koju mobilnu tarifu mi preporučujete?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, raduje nas da čujemo da je m:tel vaš izbor!

Naša preporuka je Plus mobilna tarifa, uz koju dobijate neograničen broj minuta i SMS poruka prema svim mrežama u BiH, kao i 5GB mobilnog interneta u m:tel mreži i regionu Zapadnog Balkana.

U okviru ove tarife, broj minuta vam je neograničen i u regionu Zapadnog Balkana.

Preporučujemo vam da uz ovu tarifu odaberete i novi mobilni uređaj, a izbor možete pogledati ovdje.