Pitanja iz inboxa – 24.12.2021.

Spremili smo za vas pregled na najčešće postavljena pitanja i njihove odgovore.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, upratila sam popust na HBO, Apollon i Superstar pa me zanima da li to važi i za nove korisnike?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, svim svojim IPTV korisnicima, postojećim i novim, poklanjamo HBO, Apollon i Superstar. A, za nove korisnike TV Paketa imamo i posebnu pogodnost u vidu popusta od 50% na cijenu dvije mjesečne pretplate.

Više informacija o aktivaciji i deaktivaciji dodatnih paketa i videoteka, pronađite na našem sajtu ili pozovite 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Na koje televizore se odnosi novogodišnji popust od 50KM?

M:TEL ODGOVOR: Modeli Tesla T313BH od 32 inča ili Tesla Q310BF od 42 inča dolaze sa popustom od 50 KM. Ova dva modela su jednostavni za upotrebu, imaju jasnu i oštru sliku, odličan odnos cijene i kvaliteta.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbližu m:tel poslovnicu.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, kako mogu preko sajta uplatiti dopunu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka. Potrebno je da na sajtu popunite Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti. U idućem koraku povežete svoju VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen. 

VAŠE PITANJE: Pozdrav, šta je sve uključeno u Top tarifu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, sa Top tarifom dobijate neograničene razgovore prema svim mrežama u BiH i u romingu regiona Zapadnog Balkana, kao i neograničene poruke. Tu je i sjajan paket mobilnog interneta od 25GB koje možete koristitiu m:tel mreži i regionu Zapadnog Balkana.

Cijena Top tarife je 35KM mjesečno sa uključenim popustom bez kupovine uređaja.

Više o novim m:tel tarifama saznajte na našem sajtu ili pozivom na 0800 50 000.