Pitanja iz inboxa – 23.04.2021.

Nova korisnička pitanja iz našeg inboxa donose odgovore koji se tiču pojedinih aktuelnih m:tel ponuda, pa evo šta smo izdvojili ovaj put:                                         

VAŠE PITANJE: Poštovani, koji su uslovi za prijavljivanje na praksu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, program m:tel prakse je namijenjen studentima sa sljedećih fakulteta: ETF Banjaluka, ETF Istočno Sarajevo, FET Tuzla, PMF Banjaluka ili FTN Novi Sad.

Studenti u okviru programa imaju jedinstvenu priliku da samostalno tokom cijele školske godine odaberu oblast za praksu, a da dinamiku same prakse dogovaraju sa svojim mentorom, u skladu sa obavezama na fakultetu. U toku prakse studenti rade na najsavremenijim telekomunikacionim sistemima i tehnologijama i imaju mogućnost da steknu neprocjenjivo iskustvo rada u velikom i kompleksnom sistemu kakav je m:tel.

Prijave se šalju na adresu praksa@mtel.ba. Više o m:tel praksi pronađite na strani Stipendije i praksa a za spisak oblasti za praksu 2021. godine šaljemo vam link.

VAŠE PITANJE: Da li još uvijek imate u ponudi Foreo Lunu?                          

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, naravno. Ukoliko ste korisnik usluga kompanije m:tel FOREO Luna 2 spa masažer za čišćenje lica i uklanjanje bora možete uzeti na rate, po cijeni od 11,79 KM mjesečno.

Ovaj masažer je dizajniran da umanji pojavu mrlja na koži, te istovremeno efikasno rješava probleme povezane sa starenjem kože. Ukoliko se odlučite za njega očekuje vas i DM poklon vaučer u vrijednosti od 30 KM.

U nastavku Vam šaljemo link ponude, a za više informacija posjetite m:tel sajt.

VAŠE PITANJE: Kako se aktivira usluga račun na mail?

M:TEL ODGOVOR:  Poštovani, uslugu „Račun na mail“ je jednostavno aktivirati, a to možete učiniti putem portala Moj m:tel ili putem istoimene aplikacije na svom mobilnom telefonu. Kako biste koristili ovaj portal, besplatno preuzmite aplikaciju na Google Play Store-u, App Store-u ili Huawei AppGallery, a možete da je koristite i putem odlaska na adresu moj.mtel.ba.

Nakon što ste se prijavili i kreirali nalog na portalu Moj m:tel, kliknite na link Računi. Aktivirajte opciju elektronskog računa i primajte ih putem mejla. Ova opcija dostupna je i na pametnom telefonu, gdje ćete nakon opcije Računi, otvoriti link Usluga Moj račun, pomoću koje aktivirate opciju da račune primate putem mejla.

Za dodatne informacije pozovite besplatni broj 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Da li za svi Tesla televizori imaju 5 godina garancije?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, tako je. Kupovinom bilo kojeg Tesla televizora u m:tel ponudi do 15. jula 2021. godine na poklon dobijate dodatne dvije godine garancije.

Nakon kupovine registrujete kupljeni proizvod i priložite račun na teslagiveaways.com najkasnije 30 dana nakon kupovine, kako bi standardnu garanciju od tri godine produžili na pet godina. Aktuelnu ponudu Tesla televizora možete potražiti na linku.

Odlučite se za novi uređaj i pet godina opuštenog gledanja omiljenih TV sadržaja, a više informacija potražite na našem web sajtu ili pozivom na broj 0800 50 000.