Pitanja iz inboxa – 22.01.2021.

Pregledali smo m:tel korisnička pitanja iz inboxa i evo na koja donosimo odgovore ovog petka:

VAŠE PITANJE: Koliko košta Huawei P40, imate li ga na stanju?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, naravno. Sjajni Huawei P40 telefon je dostupan odmah, a njegova cijena zavisi od vrste pretplate koju koristite i od minimalnog perioda trajanja ugovorne obaveze. Ugovor možete zaključiti na 12 ili na 24 mjeseca.

Ukoliko kupite fenomenalni Huawei P40 na poklon dobijate moderan i elegantan Huawei Watch GT 2e pametni sat. Ova ponuda traje do isteka zaliha, a šaljemo Vam je na linku: https://mtel.ba/mtel-huawei

Više informacija o ponudi potražite na našem web sajtu ili pozivom na 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Kad je izvlačenje Xiaomi nagradne igre, da li se pikaju telefoni kupljeni u decembru?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, izvlačenje pobjednika velike nagradne igre „m:tel i Xiaomi – Izaberi i pobijedi!“ je za nekoliko dana, tačnije biće organizovano po njenom završetku.

U bubanj za izvlačenje vrijednih nagrada učestvuju svi postpaid korisnici kompanije m:tel, sa mjestom prebivališta na teritoriji Republike Srpske, koji u periodu između 1. decembra 2020. i 31. januara 2021. godine spoje jednu od m:tel postpaid tarifa i jedan od odličnih Xiaomi telefona, te je odgovor na Vaše pitanje potvrdan. Samim tim, oni koji već nisu, imaju mogućnost da učestvuju do sljedeće nedjelje, 31. januara 2021. godine.

Za više informacija posjetite našu web stranicu.

VAŠE PITANJE: Imate li još uvijek u ponudi telefone od 1KM?

M:TEL ODGOVOR:  Poštovana, naravno. U našoj webshop ponudi možete pronaći kvalitetne pametne telefone od samo 1 KM, a ukoliko naručite online, dostava na Vašu kućnu adresu je besplatna.

Naša preporuka je TCL 10L telefon koji vam pored lijepog dizajna nudi i dugotrajnu bateriju, četverostruku kameru od kojih je glavna 48 MP, te odličan procesor. Sa preporučenom tarifom Pretplata: M+ ovaj uređaj može biti vaš po cijeni od samo 1 KM. Ali, na našem web sajtu možete pronaći i druge modele u istom cjenovnom rangu. U nastavku Vam šaljemo link sa ponudom: https://mtel.ba/oec/lista-uredjaja/pretplata-tarife/pretplata-m-plus?price=0,100

VAŠE PITANJE: Molim da mi pojasnite dopunu preko sajta. Da li samo treba da upišem svoje podatke?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, upravo tako. Da biste svoj račun dopunili online, odnosno putem našeg web sajta potrebno je prvo da imate VISA, MasterCard ili Maestro platnu karticu, te da jednostavno kliknite na link u nastavku i ukucate tražene podatke: https://mtel.ba/oec/elektronska-dopuna

Mogućnost online dopune Vam je dostupna 24 časa dnevno. Takođe, Vaš račun možete dopuniti i putem m:tel IPTV servisa. U tom slučaju Vam ne treba ni internet, ni platna kartica. Sve što je potrebno jeste da u IPTV shop-u izaberite opciju „Dopuni račun“. Dalje samo unesete svoj broj i izaberete željeni iznos dopune, a ona će biti uračunata u Vaš mjesečni račun za paket integrisanih usluga.