Pitanja iz inboxa – 21.5.2021.

Novi set korisničkih pitanja iz inboxa donosi, između ostalih, upite u vezi sa iPhone 11 i Huawei P40 telefonima, ali i pojedinim uslugama m:tel kompanije.

VAŠE PITANJE: Koliko košta iPhone 11 i na koliko rata se može kupiti?

M:TEL ODGOVOR: Poštovanje! Telefon iPhone 11 od 64 GB je ponovo u ponudi m:tela u crnoj boji, a biće dostupan do isteka zaliha.

Možete ga kupiti na 12, odnosno 24 rate, čija visina zavisi od odabrane pretplate. Uz preporučenu tarifu Pretplata: L+ uređaj košta 211,21 KM, a ostatak iznosa možete platiti u 24 mjesečne rate od 36,73 KM, ili u 12 mjesečnih rata od 76,80 KM.

iPhone 11 od 64 GB odlikuje se odličnim kamerama, rezolucijom ekrana, memorijom, kao i visokom bezbjednošću podataka, zbog čega je postao najprodavaniji model i izuzetno je tražen.

Pozivamo Vas da za sve dodatne informacija posjetite našu stranicu.

VAŠE PITANJE: Pozdrav! Koliko košta Huawei P40 uz m:tel pretplatu?         

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Huawei telefoni su trenutno u ponudi po odličnim akcijskim cijenama, a među njima je i Huawei P40.

U prilici ste da ga po sniženoj cijeni kupite do kraja ovog mjeseca. Mi Vam preporučujemo Pretplatu: M+, u okviru koje navedeni telefon košta 211,99 KM, dok se ostatak plaća na rate od 36,87 KM mjesečno.

Osim ovog modela, u ponudi su još tri Huawei i 10 Samsung telefona.

Pogledajte listu atraktivnih modela i detaljnije informacije na ovom linku, a takođe nam se možete javiti na besplatan broj 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Kako se preko m:tela mogu aktivirati dodatni TV paketi kao što je HBO?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, ukoliko želite aktivirati neki od dodatnih TV paketa, postoji nekoliko načina kako to možete učiniti: putem daljinskog upravljača, putem aplikacije Moj m:tel i podnošenjem zahtjeva na m:tel prodajnim mjestima.

Deaktivaciju određenih paketa ili videoteka je moguće izvršiti podnošenjem zahtjeva u m:tel prodajnom mjestu, dok se Promo ponude paketa mogu deaktivirati putem daljinskog upravljača u okviru „IPTV shop-a“.

Za detaljne informacije posjetite našu stranicu ili pozovite broj 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Dobar dan! Imate li trenutno na akciji telefon OnePlus Nord?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, telefon OnePlus Nord imamo na akciji koja traje do isteka zaliha, a uključuje besplatnu dostavu i sniženu cijenu u okviru tarife Pretplata: M+ sa 8 GB neta i neograničenim razgovorima!

U okviru navedene tarife OnePlus Nord košta 92 KM, dok se ostatak plaća na rate od 16 KM mjesečno.

Telefon OnePlus Nord posjeduje ekran od 6,4 inča te internu memoriju od 128 GB i RAM od 8 GB. Osim toga, radi uz operativni sistem Android i Octa-Core procesor. Podržava 4G mobilnu mrežu i brzo punjenje, što ga čini sjajnim izborom po aktuelnoj sniženoj cijeni.

Dodatne informacije o ovoj akciji pronađite na našoj stranici.