Pitanja iz inboxa – 20.5.2022.

VAŠE PITANJE: Ćao, koliko koštaju m:SAT paketi?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u toku aktuelne promo ponude u m:SAT paketima možete uživati uz 50% popusta godinu dana. Oprema i montaža satelitske TV antene koštaće vas svega 0,99 KM, a dodatno ostvarujete pravo na gratis drugi TV priključak.

m:SAT je dostupan bilo gdje u BiH sa preko 150 najboljih sportskih, filmskih i zabavnih TV kanala, a sadržaj je dostupan na dva televizora istovremeno.

Ukoliko se za m:SAT odlučite u toku mjeseca maja 2022, možete iskoristiti i sjajnu dodatnu pogodnost, a to je korištenje dodatnog paketa TV programa m:SAT HBO, 30 dana bez naknade.

Pozovite 0800 50 905 ili posjetite www.mtel.ba za više informacija.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, vidjela sam ovu seriju Zbornica da ste podijeli na Facebook-u, pa me interesuje mogu li je gledati na vašim kanalima?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, sve serije koje se emituju na Superstar TV su Vam dostupne u okviru m:SAT i m:tel IPTV ponude.

Seriju “Zbornica” možete pratiti svakim radnim danom od 21.00 čas.

Ova serija je o ljudima koji nikad nisu otišli iz škole. Ostali su zauvijek djeca! Kada se odrasli ljudi ponašaju kao djeca to obećava mnogo smijeha svim generacijama. Djeca će imati priliku da se nasmiju svojim nastavnicima, a odrasli sebi, i onom dječijem u sebi.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, koje su prednosti Redmi Note 10 5G telefona i kako ga mogu nabaviti?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Xiaomi Redmi Note 10 5G ima trostruku kameru od 48 MP, FHD+ DotDisplay ekran od 6,5 inča sa brzinom osvježavanja od 90 Hz, a pokreće ga 7 nm procesor visokih performansi.

Na njegovom velikom ekranu sve radi fluidno i glatko, a kvalitetna baterija od čak 5000 mAh omogućiće vam dugotrajan rad.

Više informacija o Xiaomi Redmi Note 10 5G telefonu na rate potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi www.mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Poštovani, interesuje me ova vaša m:go aplikacija, koje su prednosti?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, m:go vam omogućava da u svakom trenutku provjerite svoj račun, te da imate detaljan uvid u potrošnju mobilnog neta kako u m:tel mreži, tako i u regionu Zapadnog Balkana.

Na veoma jednostavan i brz način možete da dokupite dodatni internet u mreži i u romingu i na taj način produžite online zabavu.

Takođe, uz m:go aplikaciju možete dopuniti nečiji Dopuna ili Kombinuj račun, platiti parking, ali i komunicirati sa korisničkim centrom m:tel-a, bilo da trebate prijaviti smetnju, uključiti isključeni broj, postaviti pitanje ili podnijeti zahtjev za dostavu računa putem e-mail adrese.

I to sve možete obaviti u samo par klikova.

Našu m:go aplikaciju možete pronaći u Google Play prodavnici, App Store-u i AppGallery (Huawei prodavnica).

Pozovite 0800 50 905 ili posjetite www.mtel.ba za više informacija.