Pitanja iz inboxa – 20.08.2021.

I ovog petka odgovaramo na vaša najčešća pitanja iz inboksa. Evo šta ste nas pitali tokom protekle sedmice:

VAŠE PITANJE: Poštovani, imam pretplatu S Net+ i htio bih novi iPhone 12, pa me zanima po kojim cijenama bih ga mogao dobiti?

M:TEL ODGOVOR: iPhone 12 u m:tel TOP ponudi možete dobiti uz popust od 20% na cijenu mjesečne pretplate koju možete otplaćivati na rate već od 71,27 KM mjesečno, a iPhone 12 mini uz mjesečnu ratu već od 61,18 KM.

Sve informacije o cijenama uređaja i m:tel tarifama možete pronaći na www.mtel.ba ili na bilo kojem m:tel prodajnom mjestu širom BiH.

VAŠE PITANJE: Dobar dan! Htjela bih aktivirati Apollon videoteku, na koji način je to moguće?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, aktivacija TV paketa se vrši veoma jednostavno i moguće je izvršiti na više načina: putem daljinskog upravljača, putem Moj m:tel aplikacije i podnošenjem zahtjeva na m:tel prodajnim mjestima.

Ono što je važno je da do kraja avgusta možete iskoristite promo period i gledate Apollon videoteku potpuno besplatno. Nakon promotivnog perioda mjesečna naknada za ovu videoteku u okviru m:tel IPTV-ja iznosi 6,90 KM.

Detaljne upute za aktivaciju/deaktivaciju videoteka u okviru m:tel IPTV ponude možete pronaći ovdje.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Pozdrav! Možete li mi reći šta sve dobijam sa tarifinim modelom „Kombinacija“?

M:TEL ODGOVOR: Pozdrav i vama! U sklopu tarifnog modela „Kombinacija“ uključeno je 60 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH i u Regionu Zapadnog Balkana, te 60 SMS-ova, kao i 60 SMS-ova u Regionu Zapadnog Balkana.

Pored toga, paket podrazumijeva i 5 GB mobilnog interneta u BiH, neograničeno korišćenje Facebook i Instagram aplikacija, te 1,9 GB mobilnog interneta u Regionu Zapadnog Balkana.  

U sklopu ovog tarifnog modela do 9. novembra dobijate popust na pretplatu, koja sada iznosi samo 15 KM mjesečno.

Kako biste saznali više, možete pozvati broj naše korisničke podrške 0800 50 000 ili posjetiti naš m:blog.

VAŠE PITANJE: Zdravo! Imate li u ponudi telefon One Plus Nord?                

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, imamo u ponudi One Plus Nord 8, koji je prava poslastica za sve ljubitelje odličnih fotografija.

Dvije prednje kamere od 32 MP i dodatna širokougaona od 8 MP obezbijediće vam selfi fotografije na kakve do sada niste navikli. Četvorostruka zadnja kamera sa glavnom kamerom od 48 MP, poput skupljih modela ima optičku stabilizaciju slike koja će eliminisati zamućenje.

Možete iskoristiti odlično sniženje OnePlus Nord 8/128 telefona u svim tarifnim modelima, a uz tarifu Pretplata:M+ mjesečna rata za ovaj telefon iznosi 13,70 KM.

 

Više informacija o ovom pametnom telefonu potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000.