Pitanja iz inboxa – 19.8.2022.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, zanimaju me karakteristike telefona Honor 70 i kako ga mogu nabaviti?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, iskoristite sjajnu priliku i u m:tel-u od 18.8. do 1.9. u pretprodaji kupite novi HONOR 70 5G, uz koji na poklon dobijate HONOR MagicWatch 2.

Četverostruko zakrivljeni OLED ekran od 6,67“ sa osvježavanjem od 120 Hz i sposoban da reprodukuje čak 1.07 milijardi boja, sa toplim i glatkim linijama uz graciozne i prirodne lukove savršeno će izgledati i pristajati u vašoj ruci.

Dual kamera od 54 MP sa IMX800 senzorom od 1/1,49“ i otvorom blende f/1.9 uz širokougaonu kameru od 50 MP zadovoljiće i najsitnije zahtjeve kada je riječ o fotografijama.

Honor 70 pokreće Qualcomm Snapdragon 778G Plus octacore čipset sa 8 GB RAM-a i 256 GB skladišnog prostora, a napaja ga moćna baterija od 4.800 mAh.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, gdje mogu saznati radno vrijeme m:tel poslovnica?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, radno vrijeme svih m:tel poslovnica možete pronaći na linku.

Dovoljno je da na listi prodajnih mjesta pronađete ono koje je najbliže Vama i kliknete na opciju „Više informacija“. Tada će Vam se otvoriti mali prozor u kojem ćete vidjeti tačno radno vrijeme i sve vrste poslova koji se obavljaju u izabranoj poslovnici.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu poslati internet preko telefona?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, u okviru nove tarifne opcije Pokloni NET po cijeni od 10 KM možete poslati 5 GB mobilnog interneta drugom m:tel prepaid ili postpaid korisniku.

Takođe, kao korisnik neke od m:tel Kombinuj tarifa (osim tarife Kombinuj: S junior), imate mogućnost da kupite i poklonite mobilni internet ili da drugi m:tel korisnik vama pokloni 5 GB mobilnog interneta.

Kupovinu tarifne opcije Pokloni NET možete izvršiti putem USSD menija „Moj meni“, pozivom koda *100#.

Više informacija o tarifnoj opciji Pokloni NET potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 za postpaid korisnike odnosno na 066 10 10 10 za prepaid korisnike.

VAŠE PITANJE: Zdravo, interesuje me ova vaša m:go aplikacija, šta mogu sve uraditi pomoću nje i kako je mogu instalirati?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, m:go vam omogućava da u svakom trenutku provjerite svoj račun, te da imate detaljan uvid u potrošnju mobilnog neta kako u m:tel mreži, tako i u regionu Zapadnog Balkana.

Na veoma jednostavan i brz način možete da dokupite dodatni internet u mreži i u romingu i na taj način produžite online zabavu.

Takođe, uz m:go aplikaciju možete dopuniti nečiji Dopuna ili Kombinuj račun, platiti parking, ali i komunicirati sa korisničkim centrom m:tel-a, bilo da trebate prijaviti smetnju, uključiti isključeni broj, postaviti pitanje ili podnijeti zahtjev za dostavu računa putem e-mail adrese.

I to sve možete obaviti u samo par klikova.

Našu m:go aplikaciju možete pronaći u Google Play prodavnici, App Store-u i AppGallery (Huawei prodavnica), a instalacija i registracija su veoma jednostavne i brze.

Pozovite 0800 50 905 ili posjetite www.mtel.ba za više informacija