Pitanja iz inboxa – 19.03.2021.

Na neka od najzanimljivijih m:tel korisničkih pitanja iz inboxa odgovori stižu i ovog petka.

VAŠE PITANJE: Poštovani, da li online plaćanje računa podrazumijeva i mogućnost plaćanja iz inostranstva?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, naravno. Vaše m:tel račune možete platiti putem našeg sajta u bilo koje doba i gdje god da se nalazite. Potrebna Vam je samo VISA, Master Card ili Maestro platna kartica bilo koje banke i klik na link. Izaberite koju uslugu želite platiti i pratite dalje korake. Napomenuli bismo da se provizija za online plaćanje računa na m:tel sajtu ne naplaćuje.

Ukoliko Vam bude potrebna dodatna asistencija, molimo Vas da pozovete besplatni broj 0800 50 000 ili posjetite naš web sajt.

VAŠE PITANJE: Imate li još uvijek popust za satelitsku televiziju?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, trenutna m:SAT akcija traje do kraja marta. Ukoliko do tada iskoristite ponudu, ostvarićete pravo na 50% nižu mjesečnu pretplatu i to narednih 11 mjeseci.

Možete uživati u odličnim filmskim, sportskim i informativnim sadržajima, a cijena zavisi od izabranog paketa. Na linku možete pronaći više podataka o ponudi i izabrati paket koji odgovara Vašim potrebama.

Cijena montaže i opreme je samo 0,99 KM, dok drugi TV priključak dobijate gratis. Više informacija o ponudi možete dobiti pozivom na broj 0800 50 905.

VAŠE PITANJE: Koja je cijena Arena Cloud-a?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Arena Cloud aplikaciju možete aktivirati u okviru svog tarifnog modela, a cijena zavisi od odabranog paketa:

  • Silver sa 72 kanala je od 17,50 KM mjesečno,
  • Gold sa 294 kanala je od 21,50 KM.

Aplikacija Vam omogućava da sve vrhunske sportske događaje nosite uvijek sa sobom putem svog mobilnog uređaja. Program možete premotavati, pauzirati ili gledati i do sedam dana unazad, a uz elektronski vodič saznaćete sve o programu koji želite da gledate. Za korišćenje aplikacije potreban Vam je jedino pristup internetu, a ukoliko ste korisnik m:tel mobilne telefonije poklanjamo Vam dodatnih 100 GB mobilnog neta svakog mjeseca za gledanje odabranog sadržaja Arena Cloud aplikacije.

Aplikaciju možete preuzeti putem Google Play StoreApp store ili Huawei App Gallery .

VAŠE PITANJE: Može li se Huawei P40 Lite uzeti na rate i kolika je cijena?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, sjajni Huawei P40 Lite možete uzeti na 12 rata ili ako želite i na 24 rate. Njegova cijena zavisi od pretplate koju izaberete. Pomenuti uređaj je na dodatnom sniženju do kraja ovog mjeseca, pa Vam preporučujemo da iskoristite priliku i kupite ga po znatno povoljnijoj cijeni.

Na linku možete vidjeti cijenu i specifikacije uređaja, a za dodatne informacije pozovite korisnički servis na 0800 50 000.