Pitanja iz inboxa – 19.02.2021.

Pregledali smo m:tel korisnička pitanja iz inboxa i evo na koja donosimo odgovore ovog petka:   

VAŠE PITANJE: Poštovani, mogu li testirati uslugu Virtual Data Center prije potpisivanja ugovora?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, kako biste se uvjerili da je Virtual Data Center idealna usluga za moderno i efikasno poslovanje koja može znatno da smanji Vaše troškove, možete je isprobati 30 dana bez naknade.

Svakako bismo pomenuli da uz m:tel Virtual Data Center uslugu možete osigurati: sigurnost Vaših podataka, stabilnost i veliku brzinu, modele plaćanja „plati koliko koristiš“, potpunu kontrolu nad Cloud serverom i mrežno-sigurnosnom uslugom, svakodnevni backup podataka, te stručnu tehničku podršku koja Vam je dostupna 24 časa, sedam dana u nedjelji, tokom cijele godine.

Ukoliko se odlučite za korišćenje usluge, do 10. aprila 2021. godine možete ostvariti popust od 20% na cijenu mjesečne pretplate za ugovore na 12 mjeseci ili 30% za ugovore na 24 mjeseca. Više o ponudi potražite na našem sajtu.

VAŠE PITANJE: Do kada traje popust na Huawei telefone?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, popust se odnosi na četiri modela Huawei telefona i to na Huawei P Smart 2021, P40 lite, P40 ili P40 Pro. Akcija traje do 31. marta ili do isteka zaliha, ali svakako preporučujemo da požurite jer je potražnja velika.

Cijena uređaja naravno zavisi od vrste pretplate koju izaberete, ali i od perioda trajanja ugovorne obaveze, a ponudu možete pogledati na linku.

Više informacija potražite na našem web sajtu ili pozovite 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Kako da koristim Arena Cloud na TV-u?

M:TEL ODGOVOR:  Poštovani, Arena Cloud  možete gledati na televizoru na dva načina. Ukoliko posjedujete televizor sa liste preporučenih uređaja, kao dodatnu opciju obilježite da želite gledati sadržaj na Smart TV uređaju. Na Smart TV aplikaciju se možete logovati sa istim korisničkim imenom i lozinkom sa kojom se logujete i na mobilni telefon.

Ukoliko Vaš televizor nije na listi preporučenih uređaja, sadržaj na velikom ekranu možete gledati i pomoću Cast funkcije, koja je dostupna kroz Arena Cloud aplikaciju. Potrebno je da Vaš televizor posjeduje Cast funkciju ili da koristite neki od drugih uređaja za Cast. Nakon što sadržaj sa telefona podijelite sa Vašim televizorom, aplikacija će raditi u pozadini, tako da mobilni uređaj možete neometano koristiti.

Pomoću Arena Cloud aplikacije, u kojoj možete uživati bez naknade do 1. marta, gledajte svoj omiljeni program i do 7 dana unazad, a uz elektronski programski vodič, saznajte sve o programu koji želite da gledate i najkraćim putem dođite do željenog programa.

VAŠE PITANJE: Poštovani, uskoro mi ističe ugovor za IPTV paket, pa me zanima da li se popust odnosi i na nas koji ga trebamo produžiti?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, naravno. Popust od 25% na 5 mjesečnih pretplata se odnosi na sve one koji tek planiraju da postanu korisnici m:tel integrisanih usluga, na one m:tel korisnike koji uvedu neku novu uslugu u svoj paket i na one koji reugovore svoj postojeći m:tel paket na 24 mjeseca.

Uz to imate mogućnost kupovine nekog od TV uređaja na rate. Naša preporuka uz paket TV+NET+TEL: M+ su:

Više informacija o ponudi potražite besplatnim pozivom na 080 50 000 ili na našem web sajtu.