Pitanja iz inboxa – 18.03.2022.

Donosimo novi set vaših pitanja iz inboxa, ali i odgovora na teme iz ponude m:tel kompanije koje su vam tokom ove sedmice bile najzanimljivije:

 VAŠE PITANJE: Pozdrav, kako se preko sajta uplaćuje dopuna?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, proces online dopune Vašeg prepaid računa je vrlo jednostavan i možete ga završiti u par koraka. Potrebno je da na m:tel sajtu popunite Vaš broj telefona, mejl adresu i iznos koji želite dopuniti. U idućem koraku povežete svoju VISA, MasterCard ili Maestro karticu i proces je završen.

VAŠE PITANJE: Na koliko rata se može kupiti Hisense TV?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, bilo koji od tri Hisense TV-a iz proljećne m:tel ponude možete otplaćivati u 12 mjesečnih rata, a dostupni su već od 44 KM.

Izaberite veličinu ekrana po svojoj želji i uživajte u avanturi bez granica!

Sposobnošću da proizvodi tačnije i prirodnije boje, Hisense UHD TV otvara novi prozor u stvarnost. Sadržaj ekrana se automatski analizira i pojačava kontrast sa detaljnijom crnom i svjetlijom bijelom, što pruža pravi doživljaj kućnog bioskopa.

Više informacija o ovoj m:tel ponudi potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Poštovani, šta sve mogu sa m:go aplikacijom?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, aplikacija m:go vam omogućava da u svakom trenutku provjerite svoj račun, te da imate detaljan uvid u potrošnju mobilnog neta kako u m:tel mreži, tako i u regionu Zapadnog Balkana.

Na veoma jednostavan i brz način možete da dokupite dodatni internet u mreži i u romingu i na taj način produžite online zabavu.

Takođe, uz m:go aplikaciju možete dopuniti nečiji Dopuna ili Kombinuj račun, platiti parking, ali i komunicirati sa korisničkim centrom m:tel-a, bilo da trebate prijaviti smetnju, uključiti isključeni broj, postaviti pitanje ili podnijeti zahtjev za dostavu računa putem e-mail adrese.

I to sve možete obaviti u samo par klikova.

VAŠE PITANJE: Ćao, kako mogu aktivirati tarifu za društvene mreže?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, ukoliko ste korisnik m:tel prepaid tarifa Kombinuj i Dopuna, aktivaciju tarifne opcije Društvene mreže možete izvršiti putem m:tel web sajtam:go aplikacije, servisa Moj meni pozivom *100# ili putem slanja SMS-a na broj 065/1199 slanjem ključne riječi FACEON7.

Nova tarifna opcija omogućiće vam da sedam dana za samo 2 KM uživate u neograničenom pristupu društvenim mrežama Facebook, Instagram i Tik Tok.

Za više informacija pozovite 066 10 10 10.