Pitanja iz inboxa – 18.02.2022.

Naša korisnička služba uvijek stoji na raspolaganju da odgovori na sva vaša pitanja u vezi sa m:tel ponudom i putem društvenih mreža. I ove sedmice smo izdvojili pregled najčešće postavljenih pitanja:

VAŠE PITANJE: Vidjela sam da imate u ponudi OnePlus Nord, pa me interesuje koja je najbolja tarifa uz njega?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, bilo koju tarifu da izaberete, nećete pogriješiti!

Ipak, naša preporuka je TOP pretplata tarifa, uz koju su imate neograničene razgovore i poruke, kao i 25 GB mobilnog interneta mjesečno u m:tel mreži i regionu Zapadnog Balkana, što Vam omogućava beskrajnu i kvalitetnu komunikaciju sa najmilijima.

Uz TOP tarifu, telefon OnePlus Nord je sjajan izbor, jer po pristupačnoj cijeni dobijate uređaj modernog dizajna i sjajnih karakteristika koje ga stavljaju u red sa telefonima iz više cjenovne kategorije.

Ukoliko imate više pitanja o izboru prave opcije za sebe, pozovite besplatni broj 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, koliko koštaju m:SAT paketi?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u toku aktuelne promo ponude u m:SAT paketima možete uživati uz 50% popusta godinu dana. Oprema i montaža satelitske TV antene koštaće vas svega 0,99 KM, a dodatno ostvarujete pravo na gratis drugi TV priključak.

Iskoristite ovu promotivnu ponudu koja važi do 28. februara 2022. godine, a više informacija o m:SAT paketima potražite na našoj stranici ili besplatno pozovite 0 800 50 905.

VAŠE PITANJE: Ćao! Koji paket mi je najbolje da uzmem? Zanima me opcija sa više TV kanala.

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, m:tel paketi mogu da sadrže, četiri, tri ili dvije usluge, tj. možete da kombinujete usluge digitalne televizije sa najmodernijim funkcionalnostima, najbrži optički internet, fiksnu telefoniju za neograničene razgovore, te mobilnu telefoniju sa gotovo neograničenim bonusima za razgovore, poruke i mobilni net.

Ukoliko se odlučite za paket za četiri usluge, preporučujemo vam L+ paket. Uz više od 280 TV kanala, dobijate i pristup videotekama kao što su HBO, Pickbox NOW, Apollon i Superstar. Moderne funkcionalnosti nude vam mogućnosti premotavanja, pauziranja, vraćanja propuštenog sadržaja i do 72 časa unazad, kao i opciju snimanja.

U najnovijoj ponudi paketa usluga kompanije m:tel možete iskoristiti 50% popusta na cijenu mjesečne pretplate odabranog paketa prva dva mjeseca.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.

VAŠE PITANJE: Koji smart TV mi preporučujete da je cjenovno pristupačniji?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, m:tel TV paketi vam donose sjajan izbor najmodernijih TV uređaja sa opcijom plaćanja na rate. Ovaj mjesec, za naše korisnike izdvajamo Hisense smart televizore i to: Hisense 50A7300F (Smart) po cijeni od 55 KM mjesečno i Hisense 55A7300F (Smart) po cijeni od 61 KM mjesečno.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite www.mtel.ba